KakNjang Azura Abdul | Pengedar Sah Shaklee Melaka

Azura Abdul - Pengedar Sah Shaklee

Kaknjang Azura Abdul. Nama seperti dalam IC, Azura Binti Abdul. Seorang pengguna Shaklee tegar dan Pengedar Shaklee yang sah (SID# 1134833) sejak 2014. Seorang SAHM-WFHM. Asal seorang System Analyst, kini bekerja dari rumah juga sebagai seorang SA dan DB/desktop application programmer.

Di usia 20-30an, KakNjang sibuk dengan kerjaya. Makan tak menentu, riadhah bila terasa nak riadhah. Masa dengan rakan sekerja rasanya lebih banyak dari masa yang diluangkan untuk keluarga. Berhenti kerja di pejabat sejak 2007. Pun masih tidak hiraukan kesihatan diri.

Bila umur mula meningkat ke usia 40-an, kaknjang mula merasakan keperluan untuk menjaga kesihatan diri untuk keluarga. Ye lah, kalau kita tak sihat, bagaimana nak jaga anak-anak dan suami?

KakNjang ambil pelbagai jenis suplemen pada mulanya. Tapi bila dah jumpa Shaklee, KakNjang dah tak tukar kepada jenama lain dah. Kaknjang dah dapat The Shaklee Effects tu. KakNjang dah dapatkan juga the effects untuk suami dan anak-anak. Sihat seorang diri sangat tak seronok. Bila kita sihat seluruh keluarga, keseronokan untuk membuat aktiviti kekeluargaan sangat berbeza.  Semangat dia lain. Jadi KakNjang nak sebarkan manfaat Shaklee kepada semua supaya kita sama-sama dapat rasa sihat sepanjang menuju hari tua kita.

Marilah sama-sama kita menuju ke arah penuaan sihat. Hanya dengan 3 langkah…  Kepada yang nak sihat cara Shaklee, boleh terus whatsApp KakNjang di 019-6686767 atau klik di sini, kita bincang. Setiap pembelian produk akan disertakan dengan konsultansi percuma.

Penuaan Sihat Bermula Sekarang!

Penuaan Sihat Bermula Dengan Vitamin C!

Hubungi KakNjang Azura Abdul
0196686767