Testimoni Peribadi: Vitamin C Untuk Pesakit Demam Denggi

Hari ini KakNjang nak kongsi sedikit bagaimana KakNjang pastikan anak yang kena demam denggi untuk dapatkan vitamin C yang cukup. Demam COVID-19 belum reda. Tapi demam denggi ni sebenarnya sudah lama tak reda-reda. COVID-19 mungkin akan ada anti-virusnya. Tapi demam denggi ni sejak dulu hingga kini belum ada vaksinnya. Ketahui lebih lanjut tentang vitamin C […]

Read More Testimoni Peribadi: Vitamin C Untuk Pesakit Demam Denggi

Testimoni Pengguna Vitamin C Shaklee | Azura Abdul

testimoni pengguna vitamin c shaklee

Hari ni KakNjang nak cerita sikit tentang beberapa testimoni pengguna vitamin C Shaklee. Ramai pelanggan KakNjang yang ambil vitamin C ni adalah untuk tingkatkan imuniti tubuh. Testimoni 6 Tahun Tak Demam Sejak Kenal Shaklee! Puan Ja, seorang guru Kimia dari Kedah. Beliau memang seorang penggemar vitamin C Shaklee. Bila ditanya apa rasa selepas mengamalkan vitamin […]

Read More Testimoni Pengguna Vitamin C Shaklee | Azura Abdul

GLA dan ESP Sokong Keseimbangan hormon wanita

ESP dan GLA sokong keseimbangan hormon wanita

Untuk capai penuaan sihat, salah satu cara ialah dengan menjaga hormon wanita! GLA dan ESP membekalkan wanita dengan omega-6 dan isoflavone yang memiliki sifat seperti estrogen dapat bantu sokong keseimbangan hormon dan fungsi-fungsi hormon. Paling complicated when it comes to dealing with women’s mood. Bukan saja-saja nak mengada ok, tapi percayalah…bila datang masa dan ketika […]

Read More GLA dan ESP Sokong Keseimbangan hormon wanita

Testimoni Bawang Putih – Garlic Complex Shaklee

Testimoni Peribadi bersama Garlic Complex Shaklee

Kita memang dah tahu kebaikan bawang putih kepada kesihatan tubuh secara menyeluruh. Sejak berkurun lamanya bawang putih telah digunakan dalam masakan dan juga sebagai bahan dalam ramuan perubatan tradisional. Bawang putih yang bersifat anti-kulat, anti-bakteria, anti-viral dan antibiotik semulajadi sememangnya memberi banyak manfaat terhadap kesihatan kita. Pasti ramai punya testimoni sendiri bersama produk Garlic Complex […]

Read More Testimoni Bawang Putih – Garlic Complex Shaklee

Telomere Dan Penuaan Sihat: Apa Kaitannya?

Kaitan Telomere dan Penuaan Sihat dikaji dalam Kajian Telomere (The Telomere Study) – bertujuan untuk meneroka kesan pengambilan pelbagai makanan tambahan dalam jangka masa yang panjang ke atas panjang telomere. Kajian Telomere menunjukkan bahawa pengguna Shaklee yang mengambil suplemen selama 5 tahun mempunyai telomere lebih panjang berbanding pengguna sihat tanpa suplemen. Elizabeth Blackburn on the […]

Read More Telomere Dan Penuaan Sihat: Apa Kaitannya?

Penuaan Sihat Bermula Hari Ini, Bukan Isnin Depan!

ESP Untuk Penuaan Sihat

KakNjang tak duduk dengan mak. Mak KakNjang kat kampung, tinggal dengan abang. Ayah dah 22 tahun pergi.  Mak jauh, memang risau je KakNjang ni. Masa tu mak dah masuk 70thn. KakNjang dah dapat#ShakleeEffects dengan ESP Shaklee. Nak bagi kat mak, supaya mak tak kerap demam, darah turun, kolesterol dan gula cantik semula. “Awat? Njang tak mau jaga mak […]

Read More Penuaan Sihat Bermula Hari Ini, Bukan Isnin Depan!

Mulakan Tahun Baru 2019 Lebih Sihat Dengan ESP!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. 2018 bakal melabuhkan tirai, 2019 bakal membuka lembaran baru buat semua. Azam tahun 2018? Jangan pening-pening. Stress nanti. Tak sempat dilunaskan semuanya, teruskan usaha lagi. Bagi KakNjang, fokus tetap sama. Penuaan Sihat! Mungkin sebelum-sebelum ini fokus KakNjang lebih kepada diri sendiri dan keluarga terdekat. Tahun 2019 ini KakNjang berhasrat […]

Read More Mulakan Tahun Baru 2019 Lebih Sihat Dengan ESP!

Mak Hilang Sakit Lutut; Anak Lega! Testimoni AJHT Shaklee

Mak hilang sakit lutut, anak lega.

Hari ni KakNjang nak kongsi dengan anda semua Testimoni AJHT Shaklee. Bila mak inginkan sesuatu, adalah menjadi tanggungjawab kita sebagai anak untuk tunaikan permintaan mak tu. Macam ada seorang anak ni yang pernah KakNjang ceritakan hari tu, mak dia nak sangat makan AJHT. Bila sebut je pasal sakit lutut, maknya akan sebut AJHT. Baca kisahnya […]

Read More Mak Hilang Sakit Lutut; Anak Lega! Testimoni AJHT Shaklee

AJHT Hilangkan Sakit Lutut. Mak Teringin Nak Makan AJHT Balik.

AJHT hilangkan sakit lutut

AJHT hilangkan sakit lutut dan sendi. Hanya yang dah pernah amalkan AJHT ni sahaja yang tahu nak bezakan keberkesanan glucosamine Shaklee ini berbanding jenama lain. Kadang-kadang tu KakNjang rasa macam selfish. Bila ada benda bagus, KakNjang simpan sendiri. Berat sangat rasa nak share dengan orang. Bila terbaca satu posting doktor ni bahawa dia sharing bukan […]

Read More AJHT Hilangkan Sakit Lutut. Mak Teringin Nak Makan AJHT Balik.

Tengok Apa Yang Dah Tak Rasa!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa yang dah tak rasa? Ha! Apa tu?! KakNjang ni jenis malas nak kongsi apa yang orang rasa selepas makan Shaklee. Sebab pada KakNjang tak semua orang akan dapat effect yang sama walau sebab asal makan Shaklee adalah atas masalah kesihatan yang sama. Tapi KakNjang salah rupanya. Kena kongsi juga […]

Read More Tengok Apa Yang Dah Tak Rasa!