Mak Hilang Sakit Lutut; Anak Lega! Testimoni AJHT Shaklee

Mak hilang sakit lutut, anak lega.

Hari ni KakNjang nak kongsi dengan anda semua Testimoni AJHT Shaklee. Bila mak inginkan sesuatu, adalah menjadi tanggungjawab kita sebagai anak untuk tunaikan permintaan mak tu. Macam ada seorang anak ni yang pernah KakNjang ceritakan hari tu, mak dia nak sangat makan AJHT. Bila sebut je pasal sakit lutut, maknya akan sebut AJHT. Baca kisahnya […]

Read More Mak Hilang Sakit Lutut; Anak Lega! Testimoni AJHT Shaklee

AJHT Hilangkan Sakit Lutut. Mak Teringin Nak Makan AJHT Balik.

AJHT hilangkan sakit lutut

AJHT hilangkan sakit lutut dan sendi. Hanya yang dah pernah amalkan AJHT ni sahaja yang tahu nak bezakan keberkesanan glucosamine Shaklee ini berbanding jenama lain. Kadang-kadang tu KakNjang rasa macam selfish. Bila ada benda bagus, KakNjang simpan sendiri. Berat sangat rasa nak share dengan orang. Bila terbaca satu posting doktor ni bahawa dia sharing bukan […]

Read More AJHT Hilangkan Sakit Lutut. Mak Teringin Nak Makan AJHT Balik.

Tengok Apa Yang Dah Tak Rasa!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Apa yang dah tak rasa? Ha! Apa tu?! KakNjang ni jenis malas nak kongsi apa yang orang rasa selepas makan Shaklee. Sebab pada KakNjang tak semua orang akan dapat effect yang sama walau sebab asal makan Shaklee adalah atas masalah kesihatan yang sama. Tapi KakNjang salah rupanya. Kena kongsi juga […]

Read More Tengok Apa Yang Dah Tak Rasa!

CoQ10 – Cinta Hati Pertama Kini Kembali

CoQ-Trol. Tingkatkan tenaga anda.

CoEnzyme-Q10. CoQ10. Antara cinta pertama kaknjang dengan Shaklee. Dulu nama dia lain. Sekarang dah lain. CoQ10 – CoQHeart Shaklee ni first supplement (Shaklee dan lain brand sebelum Shaklee yg kaknjang pernah guna) yang berjaya mem-break pattern MC every other week suami tersayang. Iye! Kalau ada sesiapa yang kena suami KakNjang, memang itulah dia. Kejap-kejap; MC. […]

Read More CoQ10 – Cinta Hati Pertama Kini Kembali

Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Jom tengok apa Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah yang dicadangkan oleh doktor yang dilawatinya!!! Klik gambar untuk pembelian secara online Kak Yang ni baru balik visit doktor…. Doktor rekomen pemakanan tambahan kat dia… Terima kasih doc atas kepercayaan kpd produk Shaklee! Dan seperti biasa kaknjang ni banyak tanya… Panjang lagi kat bawah tu… tak muat skrin 😂😂😂 […]

Read More Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Nak Demam? Telan Nutriferon Shaklee!

KakNjang nak cerita, kalau nak demam telan nutriferon Shaklee! Dah masuk kotak kedua…. masih belum tau the right way to open this thing…   Kecoh la kaknjang ni. Org lain dah bertahun makan ni….   Itu la pasal. Dah bertahun berShaklee baru nak ambik nutriferon.    Rugi… rugi… Dulu kalau sorang anak demam, get ready […]

Read More Nak Demam? Telan Nutriferon Shaklee!

Anugerah Syawal! Set Kesihatan Tulang Dan Sendi

Assalamualaikum family and friends.   Dalam kemeriahan dan kesibukan dan ketidak menangan tangan untuk itu dan ini dek penangan Syawal… kaknjang sempatkan juga untuk mencoretkan sedikit kenangan manis Aidilfitri tempoh hari.   Firstly… it’s my birthday 😉   Secondly…1st Syawal tarikh kelahiran my second daughter, angah!   Thirdly… dapat peluang menziarahi Mak Su Som yang […]

Read More Anugerah Syawal! Set Kesihatan Tulang Dan Sendi

Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Untuk warga emas; perut adalah masalah utama! Angin tak lepas, kentot tak lepas, sendawa tak lepas; itu semua berpunca dari perut. Jom KakNjang nak story sikit. Once upon a time… Mak dah balik kampung. 😭😭😭 Masa mak kat sini tempoh hari, abang mak dtg bertandang. Tanpa kaknjang sedar, mak dah bancuh favourite drink dia utk pak […]

Read More Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Bye Bye Cherry-Berry!!! Suplemen Untuk Cirit-Birit

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari ni KakNjang nak cerita pasal suplemen untuk cirit-birit yang tak berkesudahan. Semua suka Jalan-jalan Cari Makan bukan? Bukan yang kat TV tu… ni aktiviti santai bersama keluarga keluar makan-makan kat tempat-tempat belum pernah cuba makan.  Saya dan keluarga pun suka. Pengalaman…   Sama lah dengan kisah rakan sekerja ipar saya […]

Read More Bye Bye Cherry-Berry!!! Suplemen Untuk Cirit-Birit

Kisahnye…: Part 2 – Testimoni OmegaGuard Shaklee.

Kenapa ANAK anda perlu ambil OMEGA GUARD? # Anak Batuk Berkahak # Puan Yeen Maszlee : “Semalam anak saya demam, batuk dan selsema. Saya degil tak nak bagi ubat so saya kasi 2 biji OmegaGuard dan 4 biji Vitamin C. Dari dok demam, dia dah tak demam. Pastu bangun pagi esoknya, terkeluar segumpal kahak kuning…” […]

Read More Kisahnye…: Part 2 – Testimoni OmegaGuard Shaklee.