Set Bersalin Shaklee | Berpantang dan Menyusu Cara Shaklee

Set Bersalin Shaklee | Berpantang dan Menyusu Cara Shaklee | Azura Abdul

Set Bersalin | Berpantang | Menyusu Cara ShakleeKod Produk: 00P304Dunia menakjubkan seorang ibu! Pilih nutrisi untuk berdua. Anda makan untuk diri dan bayi. Set Bersalin Shaklee Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan ibu yang baru melahirkan, membantu mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan […]

Read More Set Bersalin Shaklee | Berpantang dan Menyusu Cara Shaklee

Suplemen Semulajadi Untuk Masalah Anxiety

Cadangan Suplemen Semulajadi Shaklee Untuk Atasi Masalah Anxiety Disorder | Azura Abdul

Hari ini KakNjang nak kongsi dengan anda semua beberapa suplemen semulajadi untuk tangani masalah Anxiety. Anxiety ni perasaan bimbang, risau, berdebar-debar pasal sesuatu atau kadang-kadang tanpa sebab pun.   Dalam keadaan ekstrem, seseorang yang mengidap Anxiety ini boleh ada panic attack. Tanda-tandanya seakan sama dengan serangan jantung; sakit dada, berpeluh, sesak nafas, jantung berdebar-debar dan […]

Read More Suplemen Semulajadi Untuk Masalah Anxiety

Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee | Shaklee Kids

Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee | Azura Abdul

Shaklee Kids merupakan solusi lengkap untuk anak-anak anda. Juga dikenali sebagai Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee. Dengan Shaklee Kids, anak-anak akan menjadi lebih riang ketika membesar. Sebagai ibu bapa, semestinya anda mahu anak-anak mempunyai pengalaman zaman kanak-kanak yang terbaik. Dapat membesar dengan sihat, cergas bertenaga dan mendapat perlindungan sewajarnya. Sukan, aktiviti luar, waktu rehat, makan di […]

Read More Set Kesihatan Kanak-kanak Shaklee | Shaklee Kids

Luka Ketika Bersalin Cepat Sembuh Dengan Suplemen Shaklee

Luka Ketika Bersalin Cepat Sembuh Dengan Shaklee

Proses paling banyak yang berlaku dalam tubuh kita ialah proses penyembuhan atau pemulihan. Bermula dari penghasilan sekecil-kecil platelet dan makrofag, sehinggalah ke pembangunan semula extracellular matrix dan salur darah. Untuk tujuan tersebut, tubuh memerlukan sekurang-kurangnya 20 jenis vitamin dan 16 mineral surih yang berbeza. Multivitamin dan multimineral ini seeloknya diperolehi dari pemakanan kita. Boleh dilengkapkan […]

Read More Luka Ketika Bersalin Cepat Sembuh Dengan Suplemen Shaklee

Set Perlindungan Kesihatan – Imun Kuat

Set Perlindungan Kesihatan Shaklee

Untuk perlindungan kesihatan dan dapatkan imuniti tubuh yang kuat, dicadangkan untuk mulakan dengan Set Keperluan Harian untuk bekalkan tubuh dengan nutrisi penting untuk kelangsungan hidup. Tingkatkan imuniti tubuh dengan Garlic Complex yang bertindak sebagai antibiotik semulajadi Carotomax yang bertindak sebagai antioksida yang melawan penyakit Nutriferon yang betindak sebagai pemangkin antibodi Set lengkap; Set Perlindungan Kesihatan. […]

Read More Set Perlindungan Kesihatan – Imun Kuat

Vitamin Penting Untuk Pesakit Kencing Manis

Vitamin penting untuk kesihatan pesakit kencing manis

Hari ini KakNjang nak berkongsi dengan anda semua tentang beberapa suplemen/vitamin/mineral/pemakanan tambahan yang boleh membantu mengurangkan masalah yang dialami oleh pesakit kencing manis. Bagaimana kita tahu yang kita ada penyakit kencing manis? Selalunya kita tak akan tahu sehinggalah kita pergi berjumpa dengan doktor dan buat ujian darah. Kalau doktor kata kita dah ada sikit, biasa […]

Read More Vitamin Penting Untuk Pesakit Kencing Manis

Kelebihan Set Puasa Shaklee | Azura Abdul

Set Berpuasa Shaklee | Puasa Lebih bertenaga dengan Shaklee | Azura Abdul

Bagi yang hidup sendirian tidak berkeluarga, sarapan dan sahur agak mudah. Namun, bagi mereka yang sudah berkeluarga, punyai anak-anak yang pelbagai karenah, sarapan dan sahur adalah waktu makan yang sangat renyah dan kritikal. Untuk selesaikan masalah, KakNjang cadangkan pengambilan Set Puasa Shaklee. Set Berpuasa Untuk Siapa? secara umumnya; setiap individu yang hendak berpuasa kanak-kanak pertama […]

Read More Kelebihan Set Puasa Shaklee | Azura Abdul

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal terhidrat sepanjang Ramadan? Sedar tak sedar, hari ni dah masuk Sya’ban 1440. Countdown Ramadan tak sampai 30 hari je lagi dah. Pernah terfikir tak macam mana nak pastikan kita sentiasa terhidrat sepanjang berpuasa? Tapi sebelum tu; ni KakNjang nak tanya. Adik-adik, kakak-kakak, mokcik-mokcik dah habis bayar hutang puasa? Emmm… Cakap pasal puasa ni, perkara […]

Read More Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Vivix Shaklee Bekalkan Tenaga Untuk Kehidupan!

Tenaga untuk kehidupan

Vivix Bekalkan Tenaga Untuk Kehidupan Set Tenaga Untuk KehidupanEnergy For Life SetKod Produk: 00P298 Kini semua orang boleh menjalani kehidupan yang sihat, cergas dan bertenaga. Nutrisi untuk kehidupan yang lebih ceria, sentiasa bertenaga sepanjang hari, tanpa mengira usia. Rasa lebih muda, sihat, penuh bertenaga dan cergas! Set Tenaga Untuk Kehidupan ini terdiri daripada: 2 botol […]

Read More Vivix Shaklee Bekalkan Tenaga Untuk Kehidupan!

Set Tambah Selera Makan Shaklee

set tambah selera makan warga tua dan kanak-kanak

Set Tambah Selera Makan powered by Shaklee: Membantu tingkatkan selera makan warga tua dan kanak-kanak. Kandungan protein dan vitamin lengkap untuk tubuh. Bantu pembentukan otot dan tulang. Apa ada dalam set ini?   Meal Shakes Shaklee – Makanan sedap di mana sahaja. Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga. […]

Read More Set Tambah Selera Makan Shaklee