Luka Ketika Bersalin Cepat Sembuh Dengan Suplemen Shaklee

Luka Ketika Bersalin Cepat Sembuh Dengan Shaklee

Proses paling banyak yang berlaku dalam tubuh kita ialah proses penyembuhan atau pemulihan. Bermula dari penghasilan sekecil-kecil platelet dan makrofag, sehinggalah ke pembangunan semula extracellular matrix dan salur darah. Untuk tujuan tersebut, tubuh memerlukan sekurang-kurangnya 20 jenis vitamin dan 16 mineral surih yang berbeza. Multivitamin dan multimineral ini seeloknya diperolehi dari pemakanan kita. Boleh dilengkapkan […]

Read More Luka Ketika Bersalin Cepat Sembuh Dengan Suplemen Shaklee

Set Perlindungan Kesihatan – Imun Kuat

Set Perlindungan Kesihatan Shaklee

Untuk perlindungan kesihatan dan dapatkan imuniti tubuh yang kuat, dicadangkan untuk mulakan dengan Set Keperluan Harian untuk bekalkan tubuh dengan nutrisi penting untuk kelangsungan hidup. Tingkatkan imuniti tubuh dengan Garlic Complex yang bertindak sebagai antibiotik semulajadi Carotomax yang bertindak sebagai antioksida yang melawan penyakit Nutriferon yang betindak sebagai pemangkin antibodi Set lengkap; Set Perlindungan Kesihatan. […]

Read More Set Perlindungan Kesihatan – Imun Kuat

Vitamin Penting Untuk Pesakit Kencing Manis

Vitamin penting untuk kesihatan pesakit kencing manis

Hari ini KakNjang nak berkongsi dengan anda semua tentang beberapa suplemen/vitamin/mineral/pemakanan tambahan yang boleh membantu mengurangkan masalah yang dialami oleh pesakit kencing manis. Bagaimana kita tahu yang kita ada penyakit kencing manis? Selalunya kita tak akan tahu sehinggalah kita pergi berjumpa dengan doktor dan buat ujian darah. Kalau doktor kata kita dah ada sikit, biasa […]

Read More Vitamin Penting Untuk Pesakit Kencing Manis

Kelebihan Set Berpuasa Shaklee Untuk Puasa Lebih Sempurna

Set Berpuasa Shaklee

Bagi yang hidup sendirian tidak berkeluarga, sarapan dan sahur agak mudah. Namun, bagi mereka yang sudah berkeluarga, punyai anak-anak yang pelbagai karenah, sarapan dan sahur adalah waktu makan yang sangat renyah dan kritikal. Untuk selesaikan masalah, KakNjang cadangkan pengambilan Set Berpuasa Shaklee. Set Berpuasa Untuk Siapa? secara umumnya; setiap individu yang hendak berpuasa kanak-kanak pertama […]

Read More Kelebihan Set Berpuasa Shaklee Untuk Puasa Lebih Sempurna

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal terhidrat sepanjang Ramadan? Sedar tak sedar, hari ni dah masuk Sya’ban 1440. Countdown Ramadan tak sampai 30 hari je lagi dah. Pernah terfikir tak macam mana nak pastikan kita sentiasa terhidrat sepanjang berpuasa? Tapi sebelum tu; ni KakNjang nak tanya. Adik-adik, kakak-kakak, mokcik-mokcik dah habis bayar hutang puasa? Emmm… Cakap pasal puasa ni, perkara […]

Read More Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Vivix Shaklee Bekalkan Tenaga Untuk Kehidupan!

Tenaga untuk kehidupan

Vivix Bekalkan Tenaga Untuk Kehidupan Set Tenaga Untuk KehidupanEnergy For Life SetKod Produk: 00P298 Kini semua orang boleh menjalani kehidupan yang sihat, cergas dan bertenaga. Nutrisi untuk kehidupan yang lebih ceria, sentiasa bertenaga sepanjang hari, tanpa mengira usia. Rasa lebih muda, sihat, penuh bertenaga dan cergas! Set Tenaga Untuk Kehidupan ini terdiri daripada: 2 botol […]

Read More Vivix Shaklee Bekalkan Tenaga Untuk Kehidupan!

Set Tambah Selera Makan Shaklee

set tambah selera makan warga tua dan kanak-kanak

Set Tambah Selera Makan powered by Shaklee: Membantu tingkatkan selera makan warga tua dan kanak-kanak. Kandungan protein dan vitamin lengkap untuk tubuh. Bantu pembentukan otot dan tulang. Apa ada dalam set ini?   Meal Shakes Shaklee – Makanan sedap di mana sahaja. Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga. […]

Read More Set Tambah Selera Makan Shaklee

7 Suplemen Penting Untuk Kesihatan Warga Tua

Suplemen penting untuk warga tua

Kenapa suplemen penting untuk kesihatan warga tua? Keperluan nutrisi terbaik seeloknya datang dari pemakanan harian kita. Namun begitu terdapat beberapa sebab yang menidakkan kenyataan tersebut untuk warga tua. Antaranya ialah: Warga tua kurang memasak berbanding ketika mereka muda dahulu. Gangguan metabolik di kalangan warga tua, menyebabkan kurang selera makan. Keadaan kesihatan gigi dan gusi di […]

Read More 7 Suplemen Penting Untuk Kesihatan Warga Tua

Set Selepas Bersalin (Set Berpantang) Shaklee

Set Berpantang Shaklee

Set Selepas BersalinPostnatal Set/Set Berpantang ShakleeKod Produk: 00P304Dunia menakjubkan seorang ibu! Pilih nutrisi untuk berdua. Anda makan, untuk mereka. Set Berpantang Shaklee Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan anda, membantu anda mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan menyokong kesihatan anda di samping memberi […]

Read More Set Selepas Bersalin (Set Berpantang) Shaklee

Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan Prenatal Set Kod Produk: 00P303 Kehamilan yang sihat dan gembira, pilihan semua. Nutrisi yang baik meningkatkan peluang untuk hamil dan membina asas yang sihat untuk bayi. Set ini melengkapi jurang nutrisi dan menyokong kehamilan yang sihat. Apa ada dalam set kehamilan Shaklee? Rujukan: 1. Folic acid to reduce neonatal mortality from neural tube […]

Read More Set Kehamilan Shaklee