Promosi Shaklee Oktober 2022 | Utamakan Kesihatan Anda

Promosi Shaklee Oktober 2022 | Azura Abdul

Promosi Shaklee pada bulan Oktober 2022 ini mengutamakan kesihatan anda! Percuma 1 tong Serbuk Protein terbaik Shaklee – ESP atau Elderberry Life Shake. Tertakluk pada terma dan syarat. Protein merupakan blok binaan asas setiap sesuatu tentang kita, luar dan dalam. Protein bantu baikpulih dan bina sel-sel tubuh, sokong sistem metabolik yang sihat dan selaras segala […]

Read More Promosi Shaklee Oktober 2022 | Utamakan Kesihatan Anda
Oktober 7, 2022

Tag:

Promosi Shaklee Ogos 2022 | Malaysia’s Trusted Brand Promo

Promosi Shaklee Ogos 2022 | Malaysia's Trusted Brand Promo

Bulan ini, Ogos 2022, Shaklee melancarkan promosi besar-besaran bagi memberikan kesejahteraan kepada seluruh rakyat Malaysia. Ini adalah sebagai tanda terima kasih Shaklee untuk seluruh rakyat Malaysia kerana mempercayai produk Shaklee dalam menyokong membina kehidupan yang lebih baik dan sihat. Shaklee Daily Health Set Item dalam set: ESP serbuk protein soya Sustained Release VitaC Plus OmegaGuard […]

Read More Promosi Shaklee Ogos 2022 | Malaysia’s Trusted Brand Promo

Promosi Shaklee Jun 2022 | Mulakan Dengan Protein dan Elektrolit

Pejam celik; pejam celik; Mei sudah melabuhkan tirai, Jun pula bertandang. Promosi Shaklee muncul lagi dengan set baru pada bulan Jun 2022 ini. Ramadhan dah lama habis, kelam kabut raya pun dah selesai. Kini tiba masa untuk kita bina semula pertahanan badan dengan perkara asas iaitu protein dan elektrolit. 2 item ini merupakan highlight kita […]

Read More Promosi Shaklee Jun 2022 | Mulakan Dengan Protein dan Elektrolit

Ramadhan Penuh Bererti Pastinya Dengan Shaklee!

Promosi Shaklee Mac 2022 | Ramadhan PRomo 10% off | Azura Abdul

Menjelang Ramadhan… Ramadhan dah dekat sangat ni. Dah habis ganti puasa ke tu? Kalau dah, Alhamdulillah. Jom gandakan mood Ramadhan kita dengan melaksanakan puasa sunat pula. Sekarang adalah masa yang sangat sesuai untuk kita mulakan beberapa penambahbaikan dalam diet harian kita agar kita bersedia untuk Ramadhan pada bulan depan. Jom kita sama-sama memulakan perjalanan puasa […]

Read More Ramadhan Penuh Bererti Pastinya Dengan Shaklee!

Promosi ESP Februari 2022 | Get FEBulously Healthy!

Promosi ESP Shaklee Februari 2022 | Azura Abdul

Dapatkan Kesihatan Yang Hebat Februari 2022 Ini dengan Promosi ESP FEBulously Healthy! Dah masuk bulan kedua bagi tahun ini! Masih konsisten dengan azam tahun baru anda untuk menjadi yang terbaik? Bertenang, Shaklee ada sesuatu untuk memastikan anda kekal hebat dan bersemangat sepanjang tahun! Dapatkan promosi ESP FEBulously Healthy Februari 2022 untuk kelihatan dan rasa lebih hebat […]

Read More Promosi ESP Februari 2022 | Get FEBulously Healthy!

Promosi Shaklee Februari 2022 | Pertahanan Berganda

promosi shaklee februari 2022 | Pertahanan Berganda | Azura Abdul

Anda mungkin semakin teragak-agak untuk keluar dari rumah dengan jumlah kes baharu COVID-19 yang melebihi 20,000 kes setiap hari. Namun, kita harus meneruskan kehidupan seperti biasa. Gandakan Pertahanan Anda untuk kekal selamat. Dengan imuniti yang kuat, anda boleh berasa tenang walaupun semasa menjalani rutin harian anda di luar rumah. Promosi Shaklee di bulan Februari 2022 ini […]

Read More Promosi Shaklee Februari 2022 | Pertahanan Berganda

Promosi Shaklee Januari 2022 | Vivix | Healthy Solutions

Promosi Shaklee Januari 2022 | Azura Abdul

Selamat tahun baru 2022 buat semua! Promosi bulan ini, Januari 2022, menampilkan solusi hebat untuk jalani hidup lebih sihat ceria bahagia bersama Shaklee. Ada 2 promosi berjalan serentak. Promosi VIVIX dan promosi Set Penjagaan Kesihatan – HEALTHY SOLUTIONS! Jom kita tengok promosi bulan ini… Promosi VIVIX Vivix merupakan minuman botani lazat kaya dengan resveraterol, yang […]

Read More Promosi Shaklee Januari 2022 | Vivix | Healthy Solutions
Januari 11, 2022

Tag:, ,

Cadangan Set Duo Shaklee Bajet Bawah RM200

Promosi Shaklee Disember 2021 | Set Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Pada bulan November dan Disember 2021, Shaklee melancarkan kempen terbaik secara besar-besaran. Kempen ini bertujuan untuk mengajak lebih ramai rakyat Malaysia jadi ahli keluarga besar Shaklee. Hanya dengan belian RM100 di dalam satu resit, anda dapat jadi ahli keluarga Shaklee secara percuma. Tidak cukup dengan itu, pesanan anda dihantar secara percuma terus ke muka pintu! […]

Read More Cadangan Set Duo Shaklee Bajet Bawah RM200

Shaklee Purple Love You Promo | I Care For Your Health

Shaklee Purple Love You Promo | I Care For Your Health | Azura Abdul

Shaklee Purple Love Promotion Berikan hadiah kasih sayang dan kesihatan dengan kebaikan Elderberi dan polifenol dan dapatkan ganjaran yang menakjubkan dengan setiap pembelian. Shaklee Purple Love You! Shaklee Purple Love You! Dengan belian setiap produk Shaklee yang mengandungi Elderberi dan Polifenol, anda berpeluang mendapat E-Voucher bernilai RM5 atau RM30. Setiap belian, kecuali kotak hadiah purple […]

Read More Shaklee Purple Love You Promo | I Care For Your Health

Promosi Shaklee Oktober 2021 | Azura Abdul

Promosi Shaklee Oktober 2021 | Azura Abdul

Oktober 2021 dimulai dengan berita promosi Shaklee yang tak pernah tak best! Terbaik untuk seisi keluarga. Jom KakNjang kongsikan promosi bulan ni… Promosi Shaklee Oktober 2021: Hero Kiddo Family Pack Promosi Shaklee pada bulan ini menampilkan pastil sedap enak berkhasiat tanpa gula, mesra gigi untuk anak-anak yang sedang membesar. Pastil berbentuk beruang, gummy bear yang […]

Read More Promosi Shaklee Oktober 2021 | Azura Abdul