Promosi Shaklee September 2021 | Azura Abdul

Promosi Shaklee September 2021 | Azura Abdul

Bulan baru, Shaklee tampilkan promosi baru! Promosi Shaklee September 2021 menampilkan merchandise baru, 2 Inspirational Mini Tote Bag yang sangat menarik.


Promosi Shaklee September 2021 | Azura Abdul

Lebih menarik lagi ialah dengan belian salah satu set perlindungan / Defence Set ini anda terus dapat keahlian percuma. Biasanya dengan belian 100uv ke atas (anggaran RM 450) barulah anda layak dapat keahlian percuma.

Tapi promosi Shaklee pada bulan September 2021 ini, belian set bernilai 87uv ini anda terus dapat free membership dan terus membayar pada harga ahli! Anda hanya perlu bayar RM 342, bukannya RM 427.50! Dah untung RM 85.50 di situ dan jimat duit pendaftaran keahlian RM 35. Dan anda juga dapat free shipping lagi bernilai RM10. Total penjimatan anda sebanyak RM 130.50! Siapa nak bagi tu time time pendamik ni?! Awesome giller promosi ni 😉

Promosi Shaklee September 2021 | Azura Abdul

Macam ni lah rupa mini tote bag Life is Beautiful tu. Cute je kan?

Life is beautiful tote bag back | Azura Abdul
Belakang
Life is beautiful tote bag size | Azura Abdul
Promosi Shaklee September 2021
Dalam
Life is beautiful tote bag front | Azura Abdul
Promosi Shaklee September 2021
Depan

Sekarang jom kita tengok apa ada dalam Defence Set yang dipromosikan pada bulan September 2021 ini…

2 x ESP in sachet. Serbuk protein dalam paket untuk mereka yang sibuk

OmegaGuard Omega-3 Shaklee
OmegaGuard – minyak ikan bergred farmaseutikal

Vita-Lea Multivitamin Shaklee
VitaLea dengan iron formula – multivitamin-multimineral

Apakah kebaikan Defence Set Promosi ini? Siapakah yang sangat-sangat perlukannya?

Golongan Pertama: Mereka yang ada masalah ANXIETY DISORDER. Dah tak perlu nak pening-pening fikirkan apa nak ambil, sebab set ini dah lengkap segala yang perlu untuk mereka yang mengalami masalah anxiety ni.

Golongan Kedua: Lelaki mahupun wanita yang bekerjaya, tidak kiralah bekerja dari rumah mahupun di pejabat atau kilang atau hospital stau di mana jua lapangan anda. Perlukan sesuatu yang ringkas dan tangkas tapi lengkap melindungi tubuh dari sebarang tekanan oksidatif dan meningkatkan kesihatan sistem imun. Ini solusi terbaik anda!

Golongan Ketiga: Ibu Mengandung/Ibu Menyusu yang sibuk menguruskan hal rumahtangga, perlukan sesuatu yang ringkas untuk pastikan tahap kecergasan dan imun diri pada paras optimum. Ini akan menjadi lebih penting terutamanya bila ibu mengandung dan ibu menyusu ini juga adalah golongan bekerjaya!

Golongan Keempat: Warga tua yang kurang bergerak atau mereka yang kecederaan dan tak dapat nak bergerak banyak. Sediakan set ini di bucu katil mereka bersama bekalan air dan shaker. Mereka boleh uruskan sendiri pengambilan protein dan vitamin juga mineral yang perlu untuk recover dengan lebih mudah.

Saranan KakNjang:

Dapat sesuatu? Jelas bukan? Kebaikan datang dalam pelbagai bentuk dan rupa. Terpulang pada kita untuk menilainya. Dalam bab nak capai Penuaan Sihat, kita boleh mula dengan sesuatu yang ringkas seperti Defence Set ini. InSyaaAllah satu pelaburan terbaik sebab set ini boleh diamalkan oleh semua ahli keluarga. Dalam keadaan pendamik COVID-19 yang masih berleluasa ini, pastikan tubuh dapat setiap vitamin dan mineral yang diperlukan untuk kekal sihat dan kuat setiap hari.


Dapatkan Promosi Shaklee September 2021 Secara Online

Promosi Shaklee September 2021 | Mini Tote bag Wake Up and be Awesome!
Defence Set FREE Shaklee Be Awesome Mini Tote
Promosi Shaklee September 2021 | Mini Tote bag Wake Up and be Awesome!
Defence Set FREE Shaklee Life is Beautiful Mini Tote
Pengedar Shaklee Malaysia
Total Page Visits: 4165 - Today Page Visits: 3

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *