Cadangan Set Duo Shaklee Bajet Bawah RM200

Promosi Shaklee Disember 2021 | Set Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul
Promosi Shaklee Disember 2021 | Free Membership Free Shipping | Azura Abdul

Pada bulan November dan Disember 2021, Shaklee melancarkan kempen terbaik secara besar-besaran. Kempen ini bertujuan untuk mengajak lebih ramai rakyat Malaysia jadi ahli keluarga besar Shaklee. Hanya dengan belian RM100 di dalam satu resit, anda dapat jadi ahli keluarga Shaklee secara percuma. Tidak cukup dengan itu, pesanan anda dihantar secara percuma terus ke muka pintu! Banyak juga penjimatan yang anda dapat. Diskaun 20% harga produk, RM 35 pendaftaran ahli dan RM 10 kos penghantaran. Jadi hari ini KakNjang nak kongsi dengan anda semua cadangan set duo bajet Shaklee bawah RM200 yang melayakkan anda semua nikmati penjimatan tersebut.

Ramai yang kata produk Shaklee ni mahal. Jika anda tahu betapa susahnya para saintis melakukan R&D ke atas setiap produk, kajian klinikal, kajian makmal, tapisan bahan cemar dalam setiap kandungan yang dilakukan beratus-ratus kali, bagaimana mereka menjaga keharmonian alam sekitar flora dan fauna, di laut dan di darat… harga yang diberi itu apalah sangat.

Tapi tak mengapa. Itu masing-masing punya pendapat dan pendirian. Dan Shaklee adalah pilihan KakNjang.

Anda boleh tonton the Landmark Study di sini…

Jom kita tengok satu persatu cadangan set duo bajet produk Shaklee di bawah harga RM200, tapi layak untuk terima kehalian percuma dan penghantaran percuma, sah pada bulan Disember 2021 sahaja:

Untuk melayakkan anda mendapat 20% potongan harga, sila daftar pre-aktif percuma dahulu di sini!

2C | 2Lea | Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Sustained Release Vita-C Plus bantu tingkatkan sistem imun tubuh.

VitaLea Multivitamin/multimineral dengan formula zat besi membantu melengkapkan jurang nutrisi yang wujud dalam pemakanan harian kita.

2GLA | 2Oste | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

GLA Complex membekalkan Gamma Linolic Acid / Omega-6 dari minyak borage dan minyak biji bunga matahari bagi menyokong kesejahteraan kesihatan wanita khususnya.

OsteNutrix membekalkan nutrisi pembina tulang untuk memastikan kesihatan tulang yang baik.

2Lecithin | 2ESPSachet | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Lecithin bertindak memecah lemak kepada molekul kecil bagi menyokong penghadaman dan serapan nutrisi.

ESP in sachet memberi kemudahan untuk anda dapatkan minuman sihat berkhasiat walau berada di luar rumah.

ESPCombi | Bajet Gastric | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Bersiap sedia dengan kehidupan norma baharu. Sediakan ESP untuk semua keadaan, di mana jua anda berada.

Set Duo Gastrik Bajet: OsteNutrix + ESP Sachet. Sesuai untuk mereka yang ada anxiety takut tengok pil banyak-banyak, tapi perlukan sesuatu yang dapat melegakan perut yang sentiasa meragam.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set ini.

Cantik Bajet | Gojes Bajet | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Cantik Bajet: VitaC + ESP Sachet. Sesuai untuk remaja dan dewasa yang inginkan kulit cantik.

Set Duo Gojes Bajet: GLA Complex + ESP Sachet. Sesuai untuk yang sering senggugut, wanita pertengahan usia, wanita yang sudah menopause.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set-set ini.

Untuk gabungan 2 suplemen berbeza, boleh WhatsApp KakNjang untuk memudahkan belian. Belian secara online terus dari Shaklee juga boleh. Anda perlu memilih suplemen yang diperlukan secara berasingan. Ada soalan boleh terus tanya KakNjang ya 🙂

Sendi Bajet A | Sendi Bajet B | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Sendi Bajet A: OsteNutrix + B-Complex. Sesuai untuk mereka yang banyak duduk di pejabat, berdiri lama dan banyak berjalan di siang hari, malam-malam dah lengoh sana sini.

Set Duo Sendi Bajet B: OsteNutrix + OmegaGuard. Sesuai untuk mereka yang sakit-sakit sendi. Juga sesuai untuk yang ada anxiety disorder.

Gabungan OsteNutrix + B-Complex + OmegaGuard adalah lebih baih untuk tangani masalah sendi dan anxiety.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set-set ini.

Slim Bajet A | Slim Bajet B | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Slim Bajet A: Alfalfa L + Lecithin.

Set Duo Slim B: Alfalfa S + OmegaGuard.

Kedua-dua set ini bertindak utnuk memecahkan lemak dan mengumpulnya untuk buangan ketika perkumuhan.

Lecithin fokus kepada memecahkan lemak baru. Lemak yang kita makan.

OmegaGuard pula fokus kepada lemak-lemak yang ada dalam darah.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set-set ini.

SugarPack LowBlood | Slim MilkBooster Bajet  Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Sugar Pack / Low Blood Bajet: Sesuai untuk yang ada masalah diabetes / kencing manis dan kurang darah merah.

Set Duo Slim / Milk Booster Bajet: Alfalfa S + ESP Sachet. Sesuai untuk yang nak kawal berat badan. Juga sesuai untuk ibu-ibu berpantang dan menyusukan. Membantu membanyakkan susu badan.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set-set ini.

Slim BengkakSusu A dan B | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Slim / Bengkak Susu Bajet A: Lecithin + ESP Sachet

Set Duo Slim / Bengkak Susu Bajet B: Lecithin + VitaC

Kedua-dua set bajet di atas membantu dalam proses kawalan berat badan. Juga membantu kurangkan risiko bengkak susu bagi ibu yang menyusukan.

Gabungan Lecithin + ESP + VitaC adalah lebih baik dalam menangani masalah bengkak susu.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set-set ini.

Luka Bersalin Bajet A dan B  Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Bersalin / Luka Bajet A: Zinc Plus + VitaC

Set Duo Bersalin / Luka Bajet B: Zinc Plus + ESP Sachet

Kedua-dua set bajet di atas membantu ibu-ibu yang baru melahirkan pulih dari luka luaran dan dalaman akibat bersalin. Juga seuai untuk mereka yang kecederaan.

Gabungan Zinc Plus + VitaC + ESP adalah ebih baik dalam usaha untuk penyembuhan luka dengan baik dan cepat.

Wasap KakNjang untuk dapatkan set-set ini.

Kids Bajet | Cover Set Shaklee Duo Bajet Bawah RM200 | Azura Abdul

Set Duo Kids Bajet A: Mealshakes + VitaLea Chewable

Set Duo Kids Bajet B: Mealshakes + VitaC

Set Duo Kids Bajet C: Mealshakes + Lecithin

Senarai produk Shaklee yang lain yang bukan set duo, bajet atas RM100 tapi ada yang tak bawah RM200, tapi termasuk juga dalam promosi free shipping free membership ini:

Dec 2021 Promo | Free Shipping Free Membership | Azura Abdul
Dec 2021 Promo | Free Shipping Free Membership | Azura Abdul
Dec 2021 Promo | Free Shipping Free Membership | Azura Abdul
Dec 2021 Promo | Free Shipping Free Membership | Azura Abdul
Dec 2021 Promo | Free Shipping Free Membership | Azura Abdul
Dec 2021 Promo | Free Shipping Free Membership | Azura Abdul

Ada yang berkenan? Apa pun pilihan anda, mulakan dengan pendaftaran pre-aktif secara percuma dahulu. Kemudian anda boleh terus buat belian di laman web Shaklee, dapat free shipping, free membership! Or boleh je WhatsApp KakNjang di 019 668 6767

Senarai Harga Set Duo Bajet Shaklee Di atas hanya sah untuk belian di bulan Disember 2021 sahaja. Selepas Disember 2021, tiada lagi harga 20% diskaun untuk set bajet tersebut.

Selepas Disember 2021, untuk dapatkan harga 20% diskaun tersebut, perlu bayar yuran keahlian sekali seumur hidup RM 35. Untuk urusan pos, tambah lagi RM 10. Pos dari Shaklee boleh dapat percuma jika belian adalah RM 300 ke atas dalam satu resit.

Untuk Promosi Shaklee Purple Love, klik di sini!

Pengedar Shaklee Malaysia

SIla hubungi KakNjang secara WhatsApp di 019 668 6767 untuk sebarang persoalan tentang produk.

Consultation percuma untuk semua pelanggan KakNjang.

Penghantaran percuma untuk pelanggan sekitar Taman Tasik Utama / MITC / Mydin Ayer Keroh Melaka.

KakNjang pos suplemen satu Malaysia!

Total Page Visits: 4886 - Today Page Visits: 7
Disember 9, 2021

Tag:, ,
  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *