Cinch Shake Mix Shaklee

Sepatutnya, bila dah menjangkau usia 40an, makan perlu kurang. Hidup perlu lebih tenang, exercise perlu lebih kerap….
Ini tidak! Selera makan semakin menjadi-jadi. Kalah selera naga sebulan tak makan terlepas kandang. Hidup kelam kabut, rushing sana sini. Kalah lipas kudung . Nak exercise memang tak lah….
Anda ada masalah yg sama? Jgn risau. Saya dah jumpa penyelesaian untuk masalah pertama!
How to control that selera naga of yours?!
Introducing CINCH SHAKE MIX. Bila consume ni, kita rasa kenyang lebih lama. Bila dah consistent consume CINCH SHAKE MIX, kita akan cepat kenyang bila makan. 2-3 mulut je dah full. Yg bestnya lagi, CINCH SHAKE MIX ni bantu kita pulihara dan pelihara otot-otot sedia ada…hasilnya tidak gelebeh, otot lebih pejal.
Mcm mana saya tahu?
Sebab saya dah CINCH!
Jom CINCH dengan saya.
PM for consultation
Azura Abdul 
0196686767 
Your Favorite Shaklee Independent Distributor
Total Page Visits: 511 - Today Page Visits: 2
Jun 2, 2015

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *