Jom Mengeteh Dengan Saya!

Semalam kita membina….ESP dan CINCH SHAKE MIX membekalkan protein yg cukup untuk membantu tubuh membina, memulih, mengekalkan otot yang sihat, tanpa lemak.
Hari ni kita membakar!

😉

Macam yg kita story semalam…bila dah melangkah ke usia 40an ni, metabolisma kita menurun, maksudnya kadar pembakaran lemak dlm tubuh kita juga semakin menurun.
So? What’s the problem with that??!!
Sepatutnya, semakin berusia, selera semakin berkurangan, metabolisma semakin rendah…redha la kan.
Masalah problem nya. …selera makan kita mengalahkan selera naga 3 hari tak makan terlepas kandang….
Makan banyak, pembakarannya kurang…. Hasilnya? Boleh jawab sendiri kot?!
Kalau semlm kita kongsi cerita pasal CINCH SHAKE MIX dan ESP, buat kita rasa kenyang lebih lama disamping membantu kita kekalkan otot-otot yg sihat. …. hari ni CINCH TEA pulak. ‪#‎cinch‬
CINCH TEA ni bantu tingkatkan metabolisma kita.
Metabolisma meningkat = lebih kalori dibakar!
Nak cuba CINCH TEA?
Azura Abdul 
0196686767 
Your Favorite Shaklee Independent Distributor
Jun 2, 2015

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *