Promosi Shaklee Februari 2018

Promosi Shaklee Februari 2018

Diam tak diam kita dah masuk bulan ke-2 tahun 2018. KakNjang doakan anda semua sihat sejahtera  dan berjaya dalam merealisasikan apa sahaja yang dihajati sepanjang tahun 2018 ini.  Aamiin Ya Allah.

Seperti biasa setiap bulan akan ada promosi terbaru dari Shaklee untuk semua pengguna tegarnya. Bulan ini Februari 2018 promosi yang sangat best. Jom kita tengok apa tu…

Promosi Shaklee Februari 2018

1 – Belian Set Kombinasi 4 x Kolagen  +  1 x VitaC @ 10% diskaun.

Kolagen terbaik untuk kulit yang sihat dan kesihatan tubuh secara total. Vitamin C tingkatkan lagi kekuatan struktur kolagen, disamping bertindak sebagai antioksidan hebat.

Harga asal 4 x kolagen + 1 x VitaC

= (4 x RM315.88) + RM103.35

= RM1,366.87 <= ini harga biasa.

Anda hanya bayar RM 982.62. <= Harga promosi! Terus jimat RM 384.25

Dan bukan itu sahaja, ada banyak lagi penjimatan yang anda dapat bersama semasa promosi ini.

Macam mana tu KakNjang? Apa yang bestnya pasal promosi ni?

Dengan belian kombinasi 4 + 1 ni anda dapat:

  • Keahlian percuma (RM69.50)
  • Pembelian terus pada harga ahli (RM982.62. Jimat RM384.25)
  • Bonus tunai pada bulan berikutnya (RM46.25)
  • Pos percuma (RM10.60)
  • Jumlah penjimatan keseluruhan RM 510.60!

Berminat untuk grab promosi ini dengan penjimatan keseluruhan RM 510.60? Wasap KakNjang sekarang!

Jika anda hanya inginkan harga promosi biasa tanpa keahlian (RM1230.18 – Jimat RM136.69), sila teruskan dengan belian secara online di link berikut atau terus hubungi KakNjang untuk tujuan yang sama.

2 – Belian 3 botol VitaLea Kids dapat 1 botol VitaLea Kids PERCUMA.

VitaLea Kids ada lah multivitamin untuk kanak-kanak yang boleh dikunyah seperti gula-gula. Rasa yang sedap untuk dinikmati oleh si cilik.

Harga asal 4 x VitaLea Kids = 4 x RM117.93 = RM471.72

Untuk promosi ini, anda hanya bayar RM353.79 untuk 4 botol VitaLea Kids. Penjimatan sebanyak RM117.93!

Nak harga murah lagi? Boleh. Sertai KakNjang dalam keluarga besar Shaklee hari ini. Setiap pembelian selepas ini adalah pada harga ahli. Boleh order sendiri atau order melalui KakNjang, harga tetap sama, pada harga ahli. Jom Shaklee dengan KakNjang!

Daftar Shaklee

Total Page Visits: 20 - Today Page Visits: 3

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *