Stop Smoking; Start Repairing with Vitamin E Shaklee – Vita-E Complex

Jom Stop Smoking!

Jom Start Repairing!


Di dalam setiap sedutan rokok itu, anda menambahkan lagi kesumbatan salur arteri anda.


Asap rokok tu oksida, pencetus radikal bebas yang berkait rapat dengan peningkatan oxidative stress, cell mutations yang boleh membawa kepada beberapa penyakit seperti kanser, penyakit jantung, stroke dan kencing manis.

Yang kaknjang nak habaq hari ni… bila kita sedut asap rokok, lemak yang memang dah ada kat dlm tubuh kita ni akan dioksidakan oleh asap rokok dan memekat dan bertempek kat dinding arteri. 

Lagi banyak kita sedut asap rokok semakin meneballah tempekkan lemak teroksida itu di dinding arteri. Lama kelamaan menyebabkan dinding arteri mengeras dan boleh membawa kepada stroke dan sakit jantung.

Menurut pakar, Vitamin E adalah antara benteng pertahanan utama melawan oxidation dari asap rokok ni. Atas sebab itu jugalah vitamin E semakin cepat berkurangan.

Vitamin E ni larut dalam lemak. Antara tugasnya adalah menghalang kolesterol dari membentuk waxy fat yang bertempek kat dinding arteri.

Vitamin E juga mencairkan darah, membolehkan darah tetap mengalir dengan lebih mudah walau dengan kehadiran plague pada dinding arteri.

So… samada anda perokok atau anda telah berhenti merokok, Vitamin E sangat-sangat anda perlukan untuk mengekalkan kesihatan kardio anda.

Kaknjang habaq ni sebab kaknjang care.

Click to purchase this item online
Nak repair the damage caused by your smoking habit?

PM kaknjang sekarang.

Azura Abdul

0196686767

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *