Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan : : ESP & Performance Drink!

& Performance Drink ni dedua favourite mak kaknjang. Tapi bila masuk bulan posa ni, favourite dia terlebih ke Performance drink. Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan. Performance Drink ni kaknjang dah bagi mak 2 cannister before start puasa hari tu.  Awat banyak sangat kaknjang… mak komplen… hari tu lah…😁 Semalam mak called…  …Njang! Ayaq basikal habih dah […]

Read More Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan : : ESP & Performance Drink!

Masalah Pedih Hulu Hati (Heartburn) … let’s tackle its root!

Acid Reflux/GERD atau Gastrik? Pedih hulu hati heartburn? Dua-dua sakit dia lebih kurang sama saja. Acid reflux ni jadi bila apa yg kita makan dia backflow semula ke esophagus.    Naik ke atas ke tekak kita.     Kalau GERD dia jadi kat saluran nak masuk perut, gastrik pulak dia dlm perut…most likely bawah sikit […]

Read More Masalah Pedih Hulu Hati (Heartburn) … let’s tackle its root!

Hugs reduce stress!

Kaknjang nak kongsi sikit lagi dengan anda semua. Hugs reduce stress. Pernah dengar tak ni? Terutama bagi mereka yang ada #AnxietyDisorder. Kaknjang ada terbaca kat m.huffpost.com ni. Dia ada bincangkan 7 cara praktikal untuk kurangkan anxiety disorder ni. Satu yang kaknjang paling tertarik is HUGGING!😍😍😍 Did you know that hugs release oxytocin – the love hormone – which counteracts stress […]

Read More Hugs reduce stress!

Basic Set (1) untuk Anxiety Disorder

Me-meow…Saya Tutti. Hobi saya gigit telinga ayah😸😸😸😺😺😺.Ummi kata 3 botol ni untuk #AnxietyDisorder memang best. B-Complex + Ostematrix + Lecithin. Memang set bajet habis nih! Patut le mood ayah baik je… Gigit telinga pun dia tak marah. Ayah balik nanti nak gigit lagi lah😼😼😼 Sape nak? Wasap ummi saya ye! 📲📲📲 0196686767 #MomIsHome #LiveAmazing #theShakleeWay #supplements4Anxiety #Ostematrix #lecithin #BComplex Klik di […]

Read More Basic Set (1) untuk Anxiety Disorder

Lecithin untuk Anxiety Disorder

  Sedikit perkongsian dengan anda semua.     Terutama mereka yang ada #AnxietyDisorder.        Kaknjang ada terbaca kat www.doctoryourself.com membincangkan tentang drugless methods to fight anxiety.       Antaranya – Lecithin. Another food for brain selepas omega3.     Selain dari exercise dan bcomplex yang banyak membantu mengekang masalah anxiety disorder ni, lecithin difahamkan dapat […]

Read More Lecithin untuk Anxiety Disorder
Februari 20, 2017

Kenapa Omega3 Penting Untuk Tangani Masalah Anxiety Disorder?

Omega3 Penting Untuk Tangani Masalah Anxiety Disorder Anxiety Disorder ini merupakan suatu penyakit yang ada kena mengena dengan neurological disorders – gangguan WiFi di otak. Omega3 – makanan untuk otak! Makanya, apa yang paling penting yang Kaknjang nak suggest is untuk tingkatkan pengambilan Asid Lemak Omega 3 untuk kesihatan otak. Kenapa kita perlukan Omega3 untuk […]

Read More Kenapa Omega3 Penting Untuk Tangani Masalah Anxiety Disorder?

Stop Smoking; Start Repairing with Vitamin E Shaklee – Vita-E Complex

Jom Stop Smoking! Jom Start Repairing! Di dalam setiap sedutan rokok itu, anda menambahkan lagi kesumbatan salur arteri anda. Asap rokok tu oksida, pencetus radikal bebas yang berkait rapat dengan peningkatan oxidative stress, cell mutations yang boleh membawa kepada beberapa penyakit seperti kanser, penyakit jantung, stroke dan kencing manis. Yang kaknjang nak habaq hari ni… […]

Read More Stop Smoking; Start Repairing with Vitamin E Shaklee – Vita-E Complex

Masalah Keputihan Hilang!

Ladies… tua muda, anak dara mak dara, jangan ambik mudah perkara ni. Keputihan boleh diatasi dengan Shaklee. Masalah keputihan hilang! Bila ada masalah keputihan ni… gatal dan berbau akan datang sama. Sungguh tidak selesa. Untuk yang bersuami – malu, kan? Mostly berpunca dari hormon dan corak pemakanan kita sendiri. Apa yang boleh kita lakukan? Kaknjang […]

Read More Masalah Keputihan Hilang!

Stop Smoking; Start Repairing with Omega3 Shaklee – OmegaGuard

Jom Stop Smoking! Jom Start Repairing! Berhenti merokok bukanlah suatu proses yang mudah. Ada pelbagai withdrawal symptoms yang akan anda lalui terutamanya kesan ketagihan nikotin secara berperingkat. Along the way, kenapa anda batuk-batuk teruk sangat? Jika anda merokok, ya anda akan terbatuk-batuk sebab itu adalah kesan daripada perbuatan merokok tersebut. Tapi bila anda berhenti merokok, […]

Read More Stop Smoking; Start Repairing with Omega3 Shaklee – OmegaGuard

Osteoporosis – natijah kurang kalsium!

Kesan kekurangan kalsium yang paling menakutkan – OSTEOPOROSIS! Kenapa kaknjang kata kesan kekurangan kalsium ni paling menakutkan? Sebab kita tak boleh rasa bone mass loss ni.. bila masa dia kurang pun tak tau. Tup-tup tulang semua dah rapuh…dah sakit-sakit sana sini… Bila kita tak jaga keperluan kalsium terutama untuk tulang, ni lah natijahnya – osteoporosis. Kesan kekurangan […]

Read More Osteoporosis – natijah kurang kalsium!