ESP VS Hormone Replacement Therapy?

Menyokong misi #kttshaklee KORANG TAHU TAK?
 
Kebaikan dikongsi bersama!
 
Kesihatan wanita banyak dipengaruhi oleh si hormon perempuan – estrogen. Bila paras estrogen berkurangan ketika fasa menopause, ramai wanita berikhtiar dengan terapi gantian hormon – Hormone Replacement Therapy (HRT)
 
HRT membantu dalam kes-kes seperti hot flashes, mood swings, vaginal dryness and osteoporosis tetapi ada juga beberapa risiko yang perlu diambil kira. Hormone therapy mungkin akan tingkatkan risiko serangan jantung, strok, breast cancer dan dementia.
 
Ramai juga wanita yang beralih kepada PhytoEstrogen (isoflavones) sebagai alternatif untuk HRT. InSyaaAllah PhytoEstrogen (plant-based estrogen) tidak mempunyai risiko seperti di atas.
 
Kaknjang tak tau you all semua macam mana. Tapi kalau kaknjang, kaknjang tak berani nak tunggu sampai menopause tengok dulu mcm mana rasanya keresahan itu…baru nak cari penyelesaian…
 
Seboleh mungkin kaknjang cuba balancekan estrogen ni dari sekarang. Istiqamah dengan ESP. Pada kaknjang, mencegah lebih baik dari merawat…
 
RM 161.25 harga sebelum GST. Tak mahal pun jika nak dibanding dengan HRT yang mungkin cecah 4 angka.
 
Siapa nak cuba ESP? PM sekarang.
 
Azura Abdul
019 668 6767
#MomIsHome
Shaklee Independent Distributor
ID# 1134833
#sayajualshaklee
Total Page Visits: 376 - Today Page Visits: 4
September 14, 2015

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *