Pentingnya Senaman Ketika Berdiet

Menyokong misi #kttshaklee KORANG TAHU TAK?
 
Kebaikan dikongsi bersama!
 
Pengambilan supplement untuk tingkatkan metabolisme tu tak salah.
 
Pembakaran lemak dan kalori akan berlaku. InSyaaAllah akan cepat kurang berat tu jika pemakanan dijaga, tidak seperti sebelum pengambilan supplement.
 
Tapi tahu tak you all yang proses metabolism melibatkan kerja otot?
 
Otot sihat, pembakaran lebih baik. Jika otot semakin mengecut, berat kurang, inci pun kurang….tapi tak nampak solid. Cengkung….
 
Bila dah rasa berat dah cukup bagus, you all stop kan pengambilan supplement. Pemakanan you all ambil seperti biasa. Tapi otot sudah mengecut. Metabolisme tidak seperti sebelum ini…pembakaran kalori dan lemak tidak ‘se-efisyen’ seperti sebelum pengambilan supplement.
 
Akibatnya, berat badan kembali menjulang lebih hebat dari sebelum ini….
 
Yo-yo!
 
Nak elakkan hasilan Yo-yo diet ini? PM kaknjang. Boleh story lebih sikit…
 
Azura Abdul
019 668 6767
#MomIsHome
Shaklee Independent Distributor
ID# 1134833
#sayajualshaklee
Total Page Visits: 341 - Today Page Visits: 3
Oktober 4, 2015

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *