Hantaran Kawin Cara Shaklee?

Sedulang hantaran menjanjikan hari esok yang lebih sihat.

Set kesihatan Shaklee sebagai hantaran kawin.  Siapa pernah terfikirkan itu…

Hantaran Kawin Cara Shaklee!

Sekarang sedang rancak berlangsung majlis perkahwinan sana sini. Rata-rata majlis yang kaknjang hadiri, dulang hantaran mesti ada sedulang hantaran berupa beg tangan wanita, kasut, telekung, sejadah, alat solek, pakaian wanita/lelaki, kek, tuala, … macam-macam lagi.  Semua tu kebanyakannya bila digunakan tidak mendatangkan apa-apa manfaat jangka masa panjang langsung.

Apa kata untuk insan tersayang, kita hadiahkan sedulang hantaran berupa set pemakanan kesihatan.  Bukan sahaja menjanjikan tubuh badan suami isteri yang lebih sihat, malah InSyaaAllah dapat memberi peluang yang lebih cerah untuk menimang cahaya mata yang comel dan sihat cukup sifatnya.

Antara cadangan set kesihatan Shaklee yang boleh diberikan sebagai hantaran adalah:

Banyak idea tu.  Bukannya apa. Perkahwinan merupakan suatu perkongsian hidup antara dua insan. Semestinya kita nak sihat sama-sama, kurus sama-sama, detox sama-sama, tua dalam keadaan sihat sama-sama. Kita nak bina keluarga yang bebas dari bahan toksik dalam rumah. Minum air bebas bahan kimia, mencuci segalanya dengan bahan bebas toksik. Nanti bila dah beranak-pinak, anak-anak juga perlu dijaga dalam keadaan sihat dan bebas toksik.  Bukan begitu ke?

Jadi, jika ada yang nak jadikan salah satu atau dua set kesihatan Shaklee ni sebagai hantaran kawin The Shaklee Way, boleh hubungi kaknjang segera.

Untuk yang membeli produk Shaklee dengan kaknjang samada melalui wasap atau secara online, anda semua akan dapat: 

  • konsultasi percuma eksklusif dari kaknjang selama sebulan untuk produk yang dibeli
  • Panduan Pemakanan Suplemen khusus untuk masalah kesihatan anda
  • Panduan Pemakanan Sihat
  • Bekas vitamin percuma (selagi stok masih ada).

Order terus dengan kaknjang untuk penjimatan kos penghataran.

Atau 

Anda boleh terus WhatsApp KakNjang di 019 668 6767 atau klik pada ikon di bawahWhatsApp KakNjang SekarangKonsultasi exclusive percuma untuk semua pelanggan KakNjang.

Penghantaran percuma untuk pengguna sekitar
Air Keroh, Bukit Katil dan Bukit Beruang.
Pos ke seluruh Malaysia.

Untuk penjimatan harga 15%-20%, membeli sebagai seorang ahli keluarga Shaklee. Daftar sebagai ahli Shaklee dan mula membeli pada harga ahli dan nikmati pelbagai ganjaran hebat sebagai ahli Shaklee. Sila klik pada gambar di bawah untuk sertai Shaklee bersama KakNjang!Daftar Shaklee

Disember 12, 2017

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *