Penapis Air Shaklee – Get Clean Water Pitcher Starter Pack

Penapis Air Shaklee

Penapis Air Shaklee – Get Clean® Water Pitcher Starter Pack
Air Yang Lebih Bersih, Lebih Sihat Selama 365 Hari.
Kod Produk: 00P200

Kotoran Tersembunyi dalam Air Bersih.

Buka paip air anda. Perhatikan air yang keluar. Ia mungkin kelihatan bersih, tetapi adakah ia selamat?

Sebenarnya, bahan kimia yang berbahaya kepada kesihatan anda mungkin wujud dalam air yang diminum oleh keluarga anda. Bahan kimia seperti racun serangga, logam berat, dan bahan cemar industri. Bukan itu sahaja, sehingga 20% pendedahan plumbum kepada manusia datangnya dari air yang diminum.

Berita baiknya, air yang lebih bersih, lebih menyihatkan datangnya dari sebuah Jag Air sahaja!

Cara baharu untuk mendapatkan air yang lebih sihat, Get Clean® Water adalah sistem penapis air multipaten baharu. Tidak seperti jag air lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda, mengurangkan bahan cemar yang sukar disingkirkan, termasuk sehingga 99% plumbum.

Penapis Air Shaklee – Get Clean® Water adalah jag air pertama yang menggunakan karbon boleh diisi semula – sistem penapis blok padu yang mengurangkan penggunaan plastik. Setiap penapis mampu menapis 303 liter (80 gelen) air.

Keistimewaan Penapis Air Shaklee

SELAMAT

“Singkirkan plumbum” dan lain-lain. Get Clean® Water mengurangkan pelbagai bahan cemar berbahaya yang terdapat dalam air anda. Dan Get Clean® Water telah diiktiraf oleh Water Quality Association (WQA) untuk mengurangkan plumbum dan lain-lain.(1)

BJIAK

Hanya beberapa sen seliter. Rakyat Malaysia membazirkan wang yang banyak dengan meminum air botol. Hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water memberikan anda air yang bersih dan enak rasanya – dengan meter pintar yang menunjukkan waktu sebenar untuk menukar penapis anda. Tidak perlu lagi berteka-teki.

BERKUASA

Lebih banyak air bersih setiap masa. Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap penapis – dua kali ganda berbanding jenama terkemuka(2) – dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM

Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water menggunakan sistem penapis jag blok karbon boleh diisi semula yang pertama seumpamanya, sekaligus mengurangkan sisa buangan sampah. Dan setiap penapis dibuat menggunakan blok karbon tempurung kelapa yang mampan, dan mesra kepada alam sekitar.(3)

Rujukan:

  1. Perbandingan pengesahan WQA dan NSF semasa mengenai dakwaan pengurangan yang dilakukan pada 26 Mei 2011, merujuk kepada jag Brita® menggunakan katrij OB03 dan jag PUR® menggunakan katrij CFR-950Z dan hanya sah untuk produk dinamakan yang dipasarkan ketika itu. Dakwaan data produk diperolehi dari senarai pengiktirafan di laman web NSF dan WQA. Model yang dibandingkan juga diiktiraf mengurangkan klorin (rasa dan bau). “Jenama Terkemuka” ditakrifkan sebagai Brita dan PUR. Semua tanda dagang adalah hakmilik pemilik masing-masing.
  2. Berbanding dengan penapis jag Brita dan PUR pada 40 gelen.
  3. Berbanding pengeluaran karbon tradisional.
Beli secara online

Anda juga mungkin berminat dengan produk berikut:

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *