Set Kesihatan Perut – Basic

Set Kesihatan Perut Shaklee.
 Set Kesihatan Perut

Melegakan ketidakhadaman, melawaskan dan kembalikan fungsi perut yang sihat.

Kategori Kesihatan Penghadaman

Rangkaian kesihatan penghadaman Shaklee ini menyokong sistem penghadaman yang sihat, membantu mengembalikan keseimbangan pencernaan semulajadi dan melindungi dari masalah sembelit.


Set Kesihatan Penghadaman atau Set Kesihatan Perut ini secara asasnya terdiri dari 3 suplemen hebat yang mempunyai kekuatan tersendiri. 

Alfalfa Complex – raja segala makanan – sangat berkhasiat.  Ia bertindak menyerap lemak dan kolesterol dalam perut, menjadikan perut lebih beralkali.  Secara tidak langsung segala ‘kekotoran’ dalam perut telah dikumpul untuk proses pembuangan.

 
Herb-Lax bertindak sebagai pelawas. Campuran herba pilihan yang terdapat di dalam Herb-Lax merangsang pergerakan usus untuk melancarkan proses perkumuhan semulajadi tubuh. Secara tidak langsung melancarkan buang air besar setiap hari.
 
Pepermint-Ginger Plus (Daun pudina dan halia) memberi rasa tenang dan lega. Peppermint-Ginger membantu penghadaman dan melegakan kembung perut selepas makan. 
 
Pengambilan ketiga-tiga suplemen ini secara teratur dan konsisten dapat membantu anda menyelesaikan banyak masalah berkaitan perut – sakit perut selepas makan, kembung perut, sebu dan pedih ulu hati selepas makan.

Cara nak dapatkan set kesihatan perut:
1 – Pembelian secara online:
Anda akan dibawa ke laman sesawang Shaklee yang selamat untuk pembelian 3 suplemen ini. Anda boleh memilih untuk tidak membeli mana-mana suplement yang tidak diperlukan. Anda juga boleh menambah bilangan kuantiti suplement yang diperlukan.
Caj penghantaran sebanyak RM10.60 akan ditambah dihujung transaksi. Pembayaran adalah menggunakan kad kredit atau debit

Untuk tempahan set ini secara online, sila klik di sini.

Klik pada ikon di bawah untuk pembelian Set Kesihatan Perut secara online, bayaran menggunakan kad kredit/debit. Untick mana-mana produk cadangan yang tidak diperlukan.
Beli secara online
Atau

Anda boleh terus WhatsApp KakNjang di 019 668 6767 atau klik pada ikon di bawahWhatsApp KakNjang SekarangKonsultasi exclusive percuma untuk semua pelanggan KakNjang.

Penghantaran percuma untuk pengguna sekitar
Air Keroh, Bukit Katil dan Bukit Beruang.
Pos ke seluruh Malaysia.

Nak beli dengan harga lebih rendah, daftar sebagai Ahli Keluarga Shaklee sekarang.Daftar Shaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Ini adalah iklan produk suplemen.
  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *