Set Kesihatan Perut – Basic

Set Kesihatan Perut Shaklee.

 Set Kesihatan Perut Melegakan ketidakhadaman, melawaskan dan kembalikan fungsi perut yang sihat. Kategori Kesihatan Penghadaman Rangkaian kesihatan penghadaman Shaklee ini menyokong sistem penghadaman yang sihat, membantu mengembalikan keseimbangan pencernaan semulajadi dan melindungi dari masalah sembelit. Set Kesihatan Penghadaman atau Set Kesihatan Perut ini secara asasnya terdiri dari 3 suplemen hebat yang mempunyai kekuatan tersendiri.  Alfalfa […]

Read More Set Kesihatan Perut – Basic

Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential

  Pernah dengar tak pepatah “Cegah sebelum parah”?   Sementara belum sakit ni, kita topup apa yang perlu.   Supaya nanti jika ter-sakit pun tak de lah nak melarat berminggu-minggu sampai masuk hospital bagai…   Shaklee Daily Essential Set ni dapat membantu anda memelihara kesihatan tubuh InSyaaAllah.   ‪‎VitaLea‬ – membekalkan 28 jenis vitamin dan […]

Read More Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential

Health Shield – Set Pelindung Kesihatan

Sekarang ni musim orang sakit. Perlu ada pelindung kesihatan.   Dlm group whatsapp mana-mana pun mesti ada cerita pasal org sakit.   Kalau anda ditakdirkan kena jaga orang yang jatuh sakit, KakNjang highly recommend anda bekalkan diri dengan Nutriferon + VitaC + performance drink.  Bagaimana set pelindung kesihatan ini melindungi anda? Nutriferon: Bertindak sebagai penggera […]

Read More Health Shield – Set Pelindung Kesihatan

Double-Double Energy Booster!!!

Energy Booster! Panas-panas ni…. baru balik merempit round ke berapa entah, dah lupa kaknjang!   Hilang ingatan sat 😥😥😥 dehydrated la nih!😂😂😂   Jom pekena ni dulu….   Performance Drink + Cinch Tea + ais ketul 7-9 butir   Pergh…..   Performance Drink – bekalkan electrolytes utk tubuh, bantu topup apa yg hilang masa tengah […]

Read More Double-Double Energy Booster!!!

Gout! Sakit mencucuk-cucuk

Kawan kaknjang ramai kena gout di usia muda sampailah ke usia lanjut.   Biasa sangat dengar sekarang Gout ni.   Dari cerita mereka katanya sangat sakit mencucuk-cucuk.   Allah…! Harap bersabarlah buat mereka yang ada Gout.   Antara faktornya adalah kandungan asid urik yang tinggi!   Jadi bagaimana Shaklee boleh bantu?   Ini 3 caranya […]

Read More Gout! Sakit mencucuk-cucuk

Boost Your Energy At Work! Cergas Di Pejabat

Ramai tanya kaknjang…   Apa yg paling simple Shaklee boleh tolong bagi cergas sepanjang hari?   Multivitamin – VitaLea! Tapi dah rasmi dunia, setiap satu tu mesti berpasangan. Ostematrix melengkapkan misi cergas anda.   Kalau kaknjang jadi majikan anda, dan anda tertangkap tidur waktu kerja…. anda akan didenda paksa-beli ini set 6 bulan berturut-turut!!!   […]

Read More Boost Your Energy At Work! Cergas Di Pejabat