Siapakah Perdana Menteri Malaysia ke-8?

Semua tertanya-tanya, siapakah bakal Perdana Menteri Malaysia ke-8? Siapakah yang bakal menerajui Malaysia selepas ini?

Macam macam respond yang kita dapat dari pelbagai sumber. Pening kepala memikirkanya… nasib baik ada Astro Awani dok update every now and then.

Astro Awani chanel berapa? Chanel 501!

Biarlah mereka yang pakar dalam hal tu selesaikan isu berkenaan.

Kita jangan nak pening-pening kepala buat spekulasi itu ini.

Tapi kalau tak boleh nak elak, nak sibuk jugak… pastikan korang ambil extra suplement #VitaminC! Bantu kurangkan stress dan tingkatkan imun untuk cegah influenza dan virus lainnya.

KakNjang cadangkan korang ambil Sustained Released Vita-C Shaklee. Tujuannya ialah supaya korang tidak alami lambakan vitamin C yang tinggi dalam satu-satu masa walau jika anda double the dose.

Kenapa perlu ambil Vitamin C Shaklee? Sebab Sustained Released Vita-C Shaklee dengan sistem pelepasan tertunda, berperingkat, melepaskan 100mg vitamin C setiap jam dalam masa 5 jam.

Bermaksud, telan 1-2 biji SR-VITAC anda dilindungi dengan 100-200mg sahaja vitamin C setiap jam, tetapi untuk selama 5 jam! Sempoi💪👍🏼

Nak vitamin C Shaklee? Wasap KakNjang sekarang. Tengah ada offer 5% off sekarang ni.

Jadi, siapakah yang sepatutnya menjadi Perdana Menteri Malaysia ke-8? Only time will tell. Yang penting sekarang, jaga sihat kita dan hidup perlu diteruskan!

KakNjang Azura Abdul
Rakan Sihat Anda
🌐 AzuraAbdul.com
📲 019 668 6767

Pengedar Shaklee Malaysia

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *