CoQ10 – Cinta Hati Pertama Kini Kembali

CoQ-Trol. Tingkatkan tenaga anda.

CoEnzyme-Q10. CoQ10.

Antara cinta pertama kaknjang dengan Shaklee. Dulu nama dia lain. Sekarang dah lain. CoQ10!

CoQ10 – CoQHeart Shaklee ni first supplement (Shaklee dan lain brand sebelum Shaklee yg kaknjang pernah guna) yang berjaya mem-break pattern MC every other week suami tersayang.

Iye! Kalau ada sesiapa yang kenal suami KakNjang, memang itulah dia. Kejap-kejap; MC. Baik travel; MC. Balik team building; MC. Renyah sikit; MC. Stress terlebih; MC. Salah makan pun boleh MC. Bila KakNjang pregnant lagi lah banyak MC nya huhuhu. Tapi itu dulu. Sebelum kenal Q10; terutama Q10 Shaklee.

Sebab tu lah bila kehabisan stok di pasaran Malaysia, sanggup import dari luar semata-mata nak tengok suami sihat. Terima kasih kepada SID Aisyah yang sudi mengimport CoQHeart untuk KakNjang dan suami.

Alhamdulillah sekarang Q10 Shaklee dah ada kat pasaran Malaysia semula (mulai Jan 2018). Dan kali ni dengan upgrade yang superb. Nama pun dah tukar baru. CoQ-Trol Plus.

Kalau dulu hanya Q10 + Vitamin E.

Sekarang Q10 + Vitamin E + Resveratrol!

Yup! That same thing dalam cik Vivix kita tu. Walau cuma 2mg, tapi bila digandingkan dengan Q10, penghasilan tenaga menjadi lebih awesomely superb!!!!

Ok. Tu je nak habaq🤗.

Need more info? Nak order?

PM kaknjang or wasap 0196686767

Beli secara online

Pembelian CoQ-Trol Plus secara online di sini.

Ni KakNjang saja nak kongsikan cerita lama pasal Abang dan CoQ10 ni…

Assalamualaikum friends. Don't know where to start tapi hari ni rasa sungguh seronok dan teruja dan bangga semua ada……

Posted by Azura Abdul on Isnin, 1 September 2014
  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *