Ikhtiar Kurangkan Gula Dalam Darah Dengan VIVIX

Ikhtiar kurangkan gula dalam darah dengan VIVIX Shaklee membuahkan hasil. Lega Ja…
Mak kepada Ja ni dah lama dah ada kencing manis. Reading 20++ tak pernah turun bawah 10. Ambil ubat kencing manis, gula turun 15-18 sahaja.
 
Makan minum – cerewet 😂Memang payah…
Bila kaki si ibu dah ada gangrene; semua dah panik.
Warded sekejap. Merasa lah juga Ja menjaga maknya di hospital.
Risaukan keadaan maknya, Ja mintak kaknjang suggest supplements yang sesuai untuk kurangkan gula dalam darah maknya.
Dengan corak pemakanan dan susah nak telan itu ini, paling ringkas – VIVIX. Kaknjang cadangkan sesudu makan terus untuk setiap hari.
Alhamdulillah makcik dpt terima VIVIX dan consistent dgn pengambilan sesudu sehari.
Gangrene di kaki semakin pulih. Dan yang paling mengujakan – bacaan gula turun di bawah 10. Makcik lebih segar dan lebih bertenaga. Dengarnya makcik boleh ikut menapak ke bazar Ramadan time puasa hari tu 😉syukur Alhamdulillah.
VIVIX SHAKLEE ni super antioksidan. Mampu memberi perlindungan sehingga di peringkat sel. Dipatenkan khusus untuk Shaklee sahaja.
Usaha dari kita. Penyembuhan dari DIA.
Jom ikhtiar kawal gula dalam darah dengan VIVIX SHAKLEE.

Untuk maklumat lanjut tentang produk dan tempahan, boleh terus hubungi kaknjang di talian 019-6686767.

Atau wasap kaknjang, klik di sini.
Klik di sini untuk pembelian online – bayar guna kad kredit/debit.
* Produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Ini adalah iklan produk suplemen.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *