Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Jom tengok apa Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah yang dicadangkan oleh doktor yang dilawatinya!!!

Klik gambar untuk pembelian secara online
Kak Yang ni baru balik visit doktor….
Doktor rekomen pemakanan tambahan kat dia…
Terima kasih doc atas kepercayaan kpd produk Shaklee!
Dan seperti biasa kaknjang ni banyak tanya…
Panjang lagi kat bawah tu… tak muat skrin 😂😂😂
Rasanya ada yg boleh agak soalan kaknjang…. dan jawapan Kak yang😅
Sebabnya… untuk Kak yang, set ni kaknjang tambah ostematrix untuk dia.

Kepada anda yang ada masalah low blood pressure, selalu pening-pening bolehlah cuba set yg 3 ini di samping menambah intake sayuran dan buahan dalam diet seharian.

Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Ibu mengandung pun boleh makan set ni ya.
Anda ada masalah kesihatan yang lain?
Jom bincang dgn kaknjang.
Kaknjang bukan doktor… tapi kita boleh sama-sama pakat bagi jadi lebih elok.
PM kaknjang cepat. Tumpang dok free nih 😉
Sat gi dah start buat kerja… lambat le respond!
Azura Abdul
0196686767
MomIsHome
Shaklee Independent Distributor
SID# 1134833
  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *