Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Untuk warga emas; perut adalah masalah utama! Angin tak lepas, kentot tak lepas, sendawa tak lepas; itu semua berpunca dari perut. Jom KakNjang nak story sikit. Once upon a time…

Mak dah balik kampung. 😭😭😭

Masa mak kat sini tempoh hari, abang mak dtg bertandang. Tanpa kaknjang sedar, mak dah bancuh favourite drink dia utk pak cik. 

Pagi esoknya time subuh, pak cik tegoq…baguih la ubat kaknjang, pak cik kentot puaih! Berak kalau tak mcm taik kambing, pagi ni puaih sungguh!!! Tidoq semlm pun lena elok. Baguih la ubat kaknjang. Pakcik nak try sebotoi…nak makan dgn makcik hang…

Alhamdulillah. …walaupun agak blur tak tau cerita apa…

Rupa-rupanya pakcik ada masalah ‘angin tak lepas’….asyik-asyik sendawa, tu pun tak berapa nak keluaq habih. Kentut kurang, najis agak keras. Perut sebu. Mlm2 susah nak tidur…. 

Pakcik story kat mak, mak terus settlekan masalah! Air Peppermint Ginger panas… Hebat mak kaknjang ni…

So, pakcik pun balik dgn buah tangan sebotol Peppermint Ginger….

Dua mlm lepas dpt call….

Kaknjang! Pakcik nak 4 botoi lagi ubat hat hari tu!!!!

Alhamdulillah. … bila perut dah selesa, tidur lebih nyenyak, bangun pagi lebih segar. Warga emas – perut masalah utama.

Ada mak ayah yg alami masalah serupa?

Boleh PM kaknjang for consultation. 

Azura Abdul 
0196686767 
Your Favorite Shaklee Independent Distributor 
Your family wellness consultant! 

Kalau segan nak wasap/PM kaknjang, boleh terus order online. Bayar guna kad kredit. Tapi tak dak diskaun la.
Kalau nak jugak order online, klik pada gambar.
 
Total Page Visits: 958 - Today Page Visits: 2

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.