Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee untuk permulaan baharu yang sihat

Set Detox Detox Set Kod Produk: 00P305 Untuk permulaan baharu yang sihat. Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, set ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi. […]

Read More Set Detox Shaklee

Set Kesihatan Perut – Basic

Set Kesihatan Perut Shaklee.

 Set Kesihatan Perut Melegakan ketidakhadaman, melawaskan dan kembalikan fungsi perut yang sihat. Kategori Kesihatan Penghadaman Rangkaian kesihatan penghadaman Shaklee ini menyokong sistem penghadaman yang sihat, membantu mengembalikan keseimbangan pencernaan semulajadi dan melindungi dari masalah sembelit. Set Kesihatan Penghadaman atau Set Kesihatan Perut ini secara asasnya terdiri dari 3 suplemen hebat yang mempunyai kekuatan tersendiri.  Alfalfa […]

Read More Set Kesihatan Perut – Basic

Peppermint-Ginger Plus

Peppermint-Ginger Plus melegakan perut! Peppermint-Ginger Plus Lega dan Tenang Pudina dan Halia digunakan secara tradisional dan turun temurun untuk sensasi menenangkan dan melegakan perut.  Ia juga boleh membantu melawaskan penghadaman.*   Keistimewaan Shaklee Peppermint-Gincer Plus mengandungi formulasi empat herba termasuk pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk membantu penghadaman dan melegakan kembung perut.   […]

Read More Peppermint-Ginger Plus

Masalah Pedih Hulu Hati (Heartburn) … let’s tackle its root!

Acid Reflux/GERD atau Gastrik? Pedih hulu hati heartburn? Dua-dua sakit dia lebih kurang sama saja. Acid reflux ni jadi bila apa yg kita makan dia backflow semula ke esophagus.    Naik ke atas ke tekak kita.     Kalau GERD dia jadi kat saluran nak masuk perut, gastrik pulak dia dlm perut…most likely bawah sikit […]

Read More Masalah Pedih Hulu Hati (Heartburn) … let’s tackle its root!

Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Untuk warga emas; perut adalah masalah utama! Angin tak lepas, kentot tak lepas, sendawa tak lepas; itu semua berpunca dari perut. Jom KakNjang nak story sikit. Once upon a time… Mak dah balik kampung. 😭😭😭 Masa mak kat sini tempoh hari, abang mak dtg bertandang. Tanpa kaknjang sedar, mak dah bancuh favourite drink dia utk pak […]

Read More Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Suplemen Semulajadi Untuk Masalah Anxiety

suplemen semulajadi anxiety disorder

Anxiety tu apa? Perasaan bimbang, risau, berdebar-debar pasal sesuatu atau kadang-kadang tanpa sebab pun.   Dalam keadaan ekstrem, seseorang yang mengidap Anxiety ini boleh ada panic attack. Tanda-tandanya seakan sama dengan serangan jantung; sakit dada, berpeluh, sesak nafas, jantung berdebar-debar dan lemah seluruh badan.   Sekiranya tidak ditangani dengan betul, pengidap Anxiety ini akan mengundang […]

Read More Suplemen Semulajadi Untuk Masalah Anxiety