Wellness Starter Pack Shaklee – Sangat Berbaloi!

Wellness Starter Pack Shaklee KakNjang

Wellness starter pack Shaklee ni memang betul2 starter untuk yang baru nak berShaklee, untuk yang baru nak mulakan penuaan sihat cara Shaklee. Set ni cover utk kesihatan semua. Banyak tau set ni boleh cover. Antaranya: Utk immune ada, energy ada, tulang pun ada, untuk jantung ada, high blood pun boleh, diabetes pun sesuai, untuk cantik […]

Read More Wellness Starter Pack Shaklee – Sangat Berbaloi!

Jom Shaklee! Sertai Shaklee Sekarang Untuk Penjimatan Hebat

Tuah Ahli Shaklee Baru

JOM SHAKLEE dengan KakNjang! Sertai Shaklee sekarang untuk menikmati penjimatan hebat, lebih hebat dari mereka-mereka yang dah lama berShaklee! <= Mode jeles dengan new member sebenarnya! Huhuhu… Promosi bermula 15 Disember 2018 hingga 28 Februari 2019. Sertai Shaklee sekarang dengan mana-mana Starter Pack di bawah untuk menikmati 10% potongan harga (dari harga ahli ni tau!); […]

Read More Jom Shaklee! Sertai Shaklee Sekarang Untuk Penjimatan Hebat

Jaga Portion Makan KakNjang | YouTube

Dalam menuju Penuaan Sihat, selepas kita faham bagaimana nak susun jadual makan, kita perlu tahu bagaimana nak sukat sesuatu jenis makanan. Portion sesuatu jenis makanan. Perlu jaga portion makan. Dalam sesuatu hidangan, kita perlu lengkapkan keperluan PROTEIN, KARBO, SERAT dan LEMAK. Berapa banyak nak letak dalam pinggan? Bagaimana cara paling mudah nak jaga portion makan […]

Read More Jaga Portion Makan KakNjang | YouTube

Jaga Waktu Makan KakNjang – YouTube

Paling penting dalam Penuaan Sihat, kita perlu tahu bagaimana nak susun jadual makan kita. Kena jaga waktu makan. Jangan harapkan orang lain untuk susunkan bagi kita. Tak akan menjadi. Belajar susun sendiri. Dalam klip video ni KakNjang ada kongsikan bagaimana nak susun waktu makan kita. Semoga bermanfaat! Keperluan kepada suplemen adalah berbeza antara setiap individu. […]

Read More Jaga Waktu Makan KakNjang – YouTube

Macam Mana Nak Mula Penuaan Sihat – YouTube

Bagaimana mulakan penuaan sihat ni? Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang mengenali diri KakNjang; juga yang tidak. Sedikit perkongsian di YouTube mengenai Penuaan Sihat Bermula Sekarang. KakNjang sambung perbincangan mengenai penuaan sihat lagi di sini. Kali ni KakNjang cuba sentuh mengenai bagaimana mulakan penuaan sihat. Jangan banyak songeh, alasan itu ini Jangan main ikut-ikut […]

Read More Macam Mana Nak Mula Penuaan Sihat – YouTube

Promosi Shaklee Januari 2019

Promosi Shaklee Januari 2019

Promosi Shaklee Januari 2019: Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Pemulaan tahun 2019 yang sangat baik. Dengan promosi yang ditunggu-tunggu oleh ramai pengguna tegar Shaklee. Promosi ESP – serbuk protein soya Shaklee; terbaik di pasaran. Promosi Shaklee Januari 2019 merupakan 2 cara belian ESP Shaklee. 1 – Beli 2 canister ESP dengan potongan harga 5% […]

Read More Promosi Shaklee Januari 2019

Pengenalan KakNjang | Penuaan Sihat bermula Sekarang – YouTube

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang mengenali diri KakNjang; juga yang tidak. Sedikit perkongsian di YouTube mengenai Penuaan Sihat Bermula Sekarang. Ini pengenalan untuk Penuaan Sihat By KakNjang. Penuaan Sihat ni milik semua. Bukan untuk orang tua atau merka yang dah sakit itu ini mengalahkan orang tua. Tetapi Penuaan Sihat ni milik kita semua […]

Read More Pengenalan KakNjang | Penuaan Sihat bermula Sekarang – YouTube

Mulakan Tahun Baru 2019 Lebih Sihat Dengan ESP!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. 2018 bakal melabuhkan tirai, 2019 bakal membuka lembaran baru buat semua. Azam tahun 2018? Jangan pening-pening. Stress nanti. Tak sempat dilunaskan semuanya, teruskan usaha lagi. Bagi KakNjang, fokus tetap sama. Penuaan Sihat! Mungkin sebelum-sebelum ini fokus KakNjang lebih kepada diri sendiri dan keluarga terdekat. Tahun 2019 ini KakNjang berhasrat […]

Read More Mulakan Tahun Baru 2019 Lebih Sihat Dengan ESP!

Offer Shaklee 11.11.2018 – Promosi Sehari!

Offer Shaklee 11.11.2018 hanya untuk stu hari sahaja! Berita Sale 11.11 Shaklee Satu hari shj 11 Nov 2018 Beli Combo berikut untuk dapat 11% diskaun! 👇 Energy Booster 2 x CoqTrol = RM 264.78 Jimat rm32.70   👇 Tingkatkan kesihatan mata 2 x Carotomax = rm 137.95 Jimat rm17.05     👇 Untuk kesuburan wanita 2 […]

Read More Offer Shaklee 11.11.2018 – Promosi Sehari!
November 10, 2018

Tag:, ,

Kepentingan Omega 3 Untuk Kesihatan Sendi Warga Tua

Antara kepentingan Omega 3 yang utama bagi warga tua ialah untuk kesihatan sendi. Sendi adalah sambungan antara dua tulang yang membolehkan kita memusingkan kepala, membengkokkan siku, menggerakkan pinggul, berjalan, melompat dan melakukan perkara lain yang ingin dilakukan. Bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, terdapat sedikit kesakitan dan keperitan yang mungkin boleh menjejaskan kehidupan dan menyebabkan aktiviti harian tidak selesa. Berikut adalah manfaat […]

Read More Kepentingan Omega 3 Untuk Kesihatan Sendi Warga Tua