Program Detox Syawal 2019 – Diet Dan Detox Berbeza

Alhamdulillah. Selesai briefing untuk kick start Program Detox Syawal, Program Detox Raya 2019. Esok kita mula dengan menu relax.

Diet VS Detox. Serupa tapi tak sama.

Dalam berDiet selalunya rendah kalori dan rendah nutrisi. Bahaya untuk sistem tubuh.

Dalam berDetox, walau rendah kalori, tumpuan diberikan dalam memastikan keperluan nutrisi tubuh tetap dicukupi.

Kunci kepada kesihatan tubuh bermula dari perut. Nak jaga kesihatan perut, ada seni dia. Kena belajar. Tak boleh main tabuh je.

Dalam program detox syawal bersama #GengDetox, ini yang kami titik beratkan. Kalori rendah, nutrisi mencukupi. Perut selesa. Barulah dapat capai kurus yang sihat!

Program Detox Ramadan 2019 dah pun melabuhkan tirai. Bermulalah episod baru – #DetoxRaya2019. #DetoxSyawal2019.

Program Detox Syawal 2019

Ada 3 fasa. Relax – Energetic – Extreme. 7 hari setiap fasa.

Lamanya KakNjang 😳 Awat lama sangat?!🥶

Lama ka? Pejam celik pejam celik habis sebulan. Tak dan buat apa pun…

Nak membudayakan sesuatu tindakan, we need time. Sama lah juga dengan berDetox ni. Kita nak jadikan Detox ni satu lifestyle.

Memang akan makan masa. Untuk semarakkan lagi semangat untuk berDetox, kita buat secara berjemaah. Sangat best!

Ada yang nak join #GengDetox berDetox di bulan Syawal 1440 ni?

Klik pada link di bawah👇

https://www.wasap.my/60196686767/nakDetoxSyawal

🌐 AzuraAbdul.com
📲 019 668 6767

PenuaanSihatBermulaSekarang

Jun 11, 2019

Tag:,

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *