Promosi Shaklee Disember 2019 – Lucky Draw and more!

Promosi Shaklee Disember 2019

Bulan Disember 2019 ni, Shaklee ada sedikit kelainan dan unik dalam setiap promosi nya.

Promosi 1: Buy Buy 2019 Lucky Draw

Promosi Shaklee Disember 2019 - Buy Buy 2019 Lucky Draw!

Rebut peluang untuk menang Cabutan Bertuah setiap minggu dan sekali lagi dalam the GRAND DRAW! Bermula 28 Nov 2019 sehingga 31 Disember 2019.

Syarat sahnya mudah sahaja. Jadi ahli keluarga Shaklee terlebih dahulu. Kemudian anda boleh rebut peluang sebanyak mungkin setiap minggu hanya pada bulan promosi Shaklee Disember 2019 ini.

Apa perlu anda buat? Mudah sangat sangat!

Buat belian dengan nilai UV 50 sahaja dalam satu resit, anda akan dapat 1 tiket untuk cabutan bertuah. 150uv dalam satu resit, anda akan dapat 3 tiket untuk cabutan bertuah.

Cabutan bertuah akan dibuat setiap minggu mengikut minggu tarikh belian setiap tiket.

Tiket yang sama juga akan melayakkan anda untuk menyertai GRAND DRAW pada awal Januari 2020 nanti!

Promosi 2: Be Beauty Ready for the New Year!

Promosi Shaklee Disember 2019 -  be Beauty Ready for the new year with collagen powder Shaklee!

Apa Manfaat Kolagen?

  • Tingkatkan ketegangan, kelembutan dan penghidratan kulit.
  • Sokong otot jantung yang lebih kuat.
  • Tingkatkan keanjalan kulit.
  • Sokong fungsi sendi.
  • Kuatkan rambut dan kuku.
  • Kurangkan garis halus dan kedutan.
  • Baiki tona dan kelicinan kulit.
  • Bantu tulang lebih kuat dan padat.
  • Kuatkan otot uterus.

Apa Kelebihan Collagen Powder Shaklee?

  • Sumber berkualiti tinggi. Sisik ikan merah tahan lasak. Tahan tekanan, tak mdah rosak.
  • Saiz kecil 1000 dalton. Serapan yang hebat.
  • Diperkaya dengan Vitamin C (untuk menggalakkan penghasilan kolagen, melawan radikal bebas), B2 dan B6 (sokong metabolisma tenaga untuk penghasilan kolagen)
  • Dalam pek kecil saiz satu hidangan.
  • Terbukti berkesan!

Siapa Perlukan Kolagen?

  • Lelaki dan wanita yang mementingkan kecantikan.
  • Warga tua.
  • Lelaki dan wanita yang perlu sokongan tulang dan sendi untuk Penuaan Sihat.

Promosi 3: Get A Head Start in School!

Promosi Shaklee Disember 2019 - Back To School!

Set Back to School ini terdiri dari:

  • ChewableC Plus – untuk tingkatkan sistem imun
  • Meal Shakes – untuk bekalkan macronutrient (protein, karbo, serat) baik untuk kesihatan usus dan tubuh secara amnya.
  • ChewableLea – Vita-Lea for Children – untuk bekalkan micronutrient (vitamin dan minerals) untuk melengkapkan jurang nutrisi.

Setiap belian set ini, anda berpeluang untuk memiliki Tumbler Shaklee cantik berwarna hitam atau ungu dengan harga lebih rendah, RM 32.50. (harga biasa RM 43.75)

Promosi 4: JOM SHAKLEE! 3 WAYS TO JOIN!

Promosi Shaklee Disember 2019 - Promosi Jom Shaklee kini kembali dengan set baru ...

Jom Shaklee kembali lagi. Disember 2019 ini, Shaklee promosi ditambah dengan set Prenatal (set hamil shaklee) dan Postnatal (set bersalin/berpantang shaklee).

Kecuali YOUTH Starter dan Twin VIVIX, yang lain merupakan Set Daily Essential yang ditambahbaik dengan suplemen tambahan bagi menepati keperluan kesihatan setiap individu. KakNjang panggil itu sebagai Set Daily Essential Extended!

Set Prenatal, Posnatal dan Youth Starter Set; walau tidak mencukupi nilai 200uv, tetapi dalam promosi Shaklee bulan ini Disember 2019, anda tetap layak untuk terima keahlian Shaklee percuma (bernilai RM65!)

Promosi Shaklee Disember 2019 - Jom Shaklee!
Promosi Shaklee Disember 2019 - Jom Shaklee!
Promosi Shaklee Disember 2019 - Jom Shaklee!
Promosi Shaklee Disember 2019 - Jom Shaklee!
Promosi Shaklee Disember 2019 - Jom Shaklee!

Hubungi KakNjang terus untuk kita bincang lebih lanjut tentang “Set Daily Essential Extended” yang sesuai untuk anda.

Promosi 5: Live Healthy. Take Zinc!

Promosi Shaklee Disember 2019 - Hidup sihat. Amalkan Zinc Plus Shaklee!

Apakah Keistimewaan Zinc Plus Shaklee?

  • Satu tablet membekalkan 100% nilai harian yang diperlukan untuk zink.
  • Dirumuskan dengan zinc gluconate dengan kadar penyerapan yang tinggi.

Apa Manfaat Zinc Untuk Kita? Apa Fungsinya?

Zinc merupakan penyokong metabolik semulajadi. Pengambilannya secara teratur mampu membantu mencegah pelbagai penyakit yang berpunca dari masalah metabolik.

Berikut adalah antara manfaat zinc untuk kita semua:

  • Meningkatkatkan tenaga dan stamina
  • Menghasilkan sperma yang sihat (lelaki)
  • Meningkatkan kesihatan prostat (lelaki)
  • Meningkatkan kesihatan imun
  • Mengekalkan jisim dan kekuatan otot
  • Rambut yang kuat dan berkilau
  • Kulit cantik dan berseri
  • Pengawalan hormon dan pengeluaran telur(wanita)
  • Mengekalkan paras cecair folikel yang normal (wanita)
  • Mempercepatkan penyembuhan luka
  • Tidur yang lebih lena

Siapa Perlukan Zinc?

  • Lelaki dan wanita dewasa
  • Pasangan suami isteri yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat
  • Warga tua lelaki dan wanita
  • Ahli sukan dan bina badan

Lagi tentang Zinc Plus…

Berapa Banyak Anda Jimat?

  • Beli 1; anda perlu bayar RM 56.25. Murah je kan?
  • Tapi kalau anda beli pack promosi shaklee November 2019 ni, beli 3 botol dengan harga penuh RM 168.75. Anda dapat satu botol Zinc Plus secara percuma!
  • Umpama anda jimat RM 56.25 – siapa nak bagi percuma RM 50 kepada anda? Shaklee sahaja…
  • Jika di tengokkan kepada harga sebotol, anda hanya membayar pada kadar RM 40.20 sebotol. Sangat murah!
Beli secara online
Klik pada link di atas untuk belian Zinc Plus Shaklee secara online. Tick/untick pada item yang berkenaan mengikut keperluan anda.

Promosi 6: YOUTH 200uv / YOUTH Trial Set!

Promosi Shaklee Disember 2019 - YOUTH 200uv / YOUTH Trial Set!

Apa fungsi produk YOUTH?

  • Atasi masalah kulit seperti jerawat dan parut
  • Atasi masalah penuaan kulit seperti
    • kedutan kulit
    • saiz pori
    • tona kulit
    • keanjalan
    • tekstur kulit
    • hiperpigmentasi
    • seeri kulit
    • kekenduran

Apa keistimewan produk penjagaan wajah Shaklee – YOUTH ni?

  • 100% vegan.
  • Bahan semulajadi.
  • Bebas kekejaman.
  • Hipoalergenik
  • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Diuji oleh ahli oftalmologi

Boleh baca lebih lanjut tentang keistimewaan YOUTH di sini…

Siapa yang perlukan produk ni?

  • Lelaki / Wanita Berusia 40 ke atas yang mementingkan penampilan diri.
  • Kerap berada di luar / terdedah kepada matahari dan persekitaran
  • Memiliki kulit yang sensitif
  • Kulit wajah mula menampakkan kesan penuaan mengatasi usia sebenar.
  • Mencari produk berasaskan sumber tumbuh-tumbuhan / organik.
  • Suami yang tercari-cari hadiah ulang tahun perkahwinan paling awesome buat isteri tercinta!

Apa Bestnya Promosi YOUTH Shaklee Bulan November 2019 ini?

Dengan setiap belian bernilai 200UV dalam satu resit, anda berpeluang untuk memiliki YOUTH Travel Set dengan YOUTH Travel Case pada harga RM 85.00. Harga asal RM 297.50. Penjimatan sebanyak RM 217.50!

Dan jika sebelum ini ramai yang bertanyakan tentang Trial Set YOUTH. Nah! Sekarang anda boleh beli YOUTH Travel Set ini sebagai trial set pada harga RM 297.50. Comel je saiznya. Boleh tahan dalam sebulan dua juga tu.

YOUTH Travel Set & Travel Case
Beli secara online
Klik di sini untuk membeli YOUTH Travel Set / Trial Set secara online.

Anda boleh terus hubungi KakNjang untuk dapatkan semua item promosi Shaklee bulan Disember 2019 ini. Harga yang tertera di atas adalah pada harga runcit.

Pengedar Shaklee Malaysia

Untuk dapatkan harga yang jauh lebih rendah, sertai keluarga besar Shaklee bersama KakNjang dan semuanya pada sekurang-kurangnya 20% lebih rendah.

Jadi Ahli Shaklee
Total Page Visits: 2275 - Today Page Visits: 8

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *