9 Tip Kurus Menjelang Raya. Jom Kurus Raya!

JOM KURUS RAYA – misi kurus menjelang raya! Dah masuk pertengahan Ramadhan. Berat makin naik bukan makin turun. Target nak pakai baju kebaya raya ni ๐Ÿ˜ญ Donโ€™t worry be happy ๐Ÿ˜‰. Masih ada masa untuk menurunkan berat badan. Jom ikuti tips kurangkan berat badan semasa Ramadhan ini. โš ๏ธ Ingat ! Nak kurus tak boleh mendadak […]

Read More 9 Tip Kurus Menjelang Raya. Jom Kurus Raya!

Makan Luar Dengan Cara Lebih Sihat

Hari ni KakNjang nak kongsi dengan anda semua macam mana nak makan luar dengan cara lebih sihat. Lebih sihat?๐Ÿค” Kurang sedikit kalori… dan lebih sihat… kita rephrase sikit lah plus minus lebih kurang je maksudnya. Bagi yang masih bujang, single mingle, belum ada tanggungjawab lain hanya menjaga diri sendiri, nak buat pilihan yang lebih sihat […]

Read More Makan Luar Dengan Cara Lebih Sihat