ESP Untuk Tenaga Yang Lebih Lama! | Azura Abdul

ESP untuk tenaga

Energizing Soy Protein membekalkan protein soya berkualiti berasaskan tumbuhan memberikan anda tenaga yang berpanjangan supaya anda kekal aktif dengan aktiviti sepanjang hari! ESP untuk tenaga lebih lama.

Rangsangan untuk tenaga yang berkekalan

Protein soya mempunyai Indeks Glisemik rendah yang mengekalkan tahap glukosa darah yang sihat, serta membantu anda mengekalkan tenaga, memberikan rasa kenyang yang lebih lama dan memberi manfaat kepada penurunan berat badan dan kesihatan jangka panjang.

Indeks Glisemik (GI) menunjukkan kesan makanan pada gula dalam darah. Karbohidrat seperti minuman tenaga bergula tinggi mempunyai GI yang tinggi, terurai dengan cepat dan menyebabkan gula dalam darah anda meningkat dan jatuh menjunam dengan cepat, sehingga anda berasa letih, mudah marah dan rasa lapar.

Meningkatkan tahap prestasi anda

Terlibat dalam membina dan mengekalkan jisim otot badan. Gabungan senaman yang kerap dan pengambilan protein soya harian yang konsisten membantu mengekalkan jisim otot dan meningkatkan prestasi sukan yang dilakukan.(1,2)

Stamina yang lebih mantap

Kaya dengan asid amino yang membantu menyokong penghasilan tenaga yang berpanjangan. Pengambilan protein soya secara berterusan didapati meningkatkan tahap stamina.

Maka tidak hairanlah jika ramai yang memilih ESP untuk tenaga lebih lama.

Rujukan:

  1. Barbul A. The use of arginine in clinical practice. In: Cynober, LA, ed. Amino acid metabolism and therapy in health and nutritional disease. New York, NY. CRC Press Inc. 1998:361-383.
  2. Rossi A, DiSilvestro RA, Blostein-Fujii. 1998. “Effects of soy consumption on exercise induced acute muscle damage and oxidative stress in young adult males.” FASEB, vol 12:5 p. A653.
Keistimewaan ESP Shaklee: 14g protein, low GI, PDCAAS1.0, 9 asid amino perlu, tinggi kalsium, bantu kurangkan kolesterol. 0196686767
Keistimewaan Shaklee
sihat cergas dengan esp shaklee

Artikel berkaitan:

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *