Variasi Serai Halia Lemon: King Longan

AirSedap

Selalu dok beli kat pasar malam air ni. AIR DETOX dia tulis kat tong tu. Mungkin sebab ada gabungan variasi serai halia lemon kot, sebab tu dia letak nama AIR DETOX tu. Hantam saja lah labu… Yang nyatanya memang tak puas minum kalau beli ni. Buat sendiri baru best😉. Selalunya KakNjang fokus green juicing, pun […]

Read More Variasi Serai Halia Lemon: King Longan

Pemakanan Seimbang Untuk Warga Emas

Semakin menua, semakin berkurangan kalori diperlukan. Tambahan pula, setiap apa yang dimakan hendaklah berkhasiat dan melengkapi keperluan nutrisi tubuh warga emas tersebut tanpa berlebihan. Jadi cabarannya di sini adalah untuk menyediakan keperluan pemakanan seimbang untuk warga emas hari ini. Bagaimana untuk melengkapkan keperluan nutrisi bagi warga emas hari ini? Melengkapkan keperluan nutrisi bagi warga emas merupakan […]

Read More Pemakanan Seimbang Untuk Warga Emas

Penapis Air Shaklee – Get Clean Water Pitcher Starter Pack

Penapis Air Shaklee

Penapis Air Shaklee – Get Clean® Water Pitcher Starter PackAir Yang Lebih Bersih, Lebih Sihat Selama 365 Hari.Kod Produk: 00P200 Kotoran Tersembunyi dalam Air Bersih. Buka paip air anda. Perhatikan air yang keluar. Ia mungkin kelihatan bersih, tetapi adakah ia selamat? Sebenarnya, bahan kimia yang berbahaya kepada kesihatan anda mungkin wujud dalam air yang diminum […]

Read More Penapis Air Shaklee – Get Clean Water Pitcher Starter Pack