Promosi Shaklee Julai 2019

Promosi Shaklee Julai 2019

Tiap-tiap bulan Shaklee tidak pernah tidak buat promosi yang best-best! Bulan ni Julai 2019 tetap sama. Malah lebih lagi pada bulan ini sebab dalam Promosi Shaklee Julai 2019 Shaklee beri 6 jenis promosi yang pasti akan memuaskan hati ramai pihak terutama tidak kira ahli baru, mahupun ahli lama.

Jom KakNjang go through satu persatu dengan anda semua apa yang Shaklee offer dalam Promosi Shaklee Julai 2019 ini.

Pertama: Beli 3 botol Sustained Released Vita-C Plus, dapat PERCUMA 1 botol Chewable-C Plus

Vitamin C merupakan vitamin asas yang diperlukan oleh setiap individu tidak kira usia, tua muda, kanak-kanak dewasa, lelaki perempuan, warga tua, semua memerlukan vitamin C dalam kehidupan seharian.

Badan manusia tidak dapat menghasilkan vitamin C sendiri. Vitamin C larut dalam air dan disingkirkan dari tubuh melalui peluh dan perkumuhan. Jadi, kita perlu dapatkan vitamin C yang mencukupi setiap hari melalui pemakanan kita.

Cara mudah untuk dapatkan vitamin C yang mencukupi adalah melalui pengambilannya dalam bentuk suplemen.

Ketahui maklumat lanjut mengenai Vitamin C Shaklee melalui pautan berikut:

Kedua: Dapatkan YOUTH Radiance C&E secara PERCUMA (bernilai RM 412.50). Tanya KakNjang Bagaimana!

Promosi Shaklee Julai 2019 yang kedua, anda layak memiliki YOUTH Radiance C&E bernilai RM 412.50 secra percuma. Apa yang anda perlu buat ialah anda perlu membeli produk YOUTH dengan UV 200 ke atas. Harga lebih kurang dalam RM 800 +/- mengikut item YOUTH mana yang anda pilih.

Ini bersamaan dengan 30% penjimatan ke atas pembeliann produk YOUTH!

Jom tengok fungsi setiap produk YOUTH di sini…

Promosi Shaklee Julai 2019
Untuk belian YOUTH dan percuma C&E, anda kena tanya KakNjang sendiri. Boleh terus wasap KakNjang di sini 0196686767

Ketiga: Beli 3 Botol Zinc Plus, Dapat PERCUMA 1 Botol Zinc Plus

Zinc? Ini suplemen orang tua! Tua atau tidak rata-rata sekarang ni ramai yang muda belia seawal usia 30 tahun dah mula ada penyakit 3Tinggi: gula tinggi, darah tinggi dan kolesterol tinggi. Ketiga-tiga penyakit ini adalah berpunca daripada masalah metabolik.

Penyelesaiannya – penggalak metabolik semulajadi – Zinc!

Banyak lagi kelebihan zinc ni. Antaranya yang paling popular ialah untuk penyembuhan luka luar dalam yang lebih cepat, kesuburan dan kecantikan (kuku, kulit dan rambut yang cantik dan sihat)

Untuk maklumat lanjut mengenai zinc, anda boleh baca lagi di sini...

Keempat: NEW YOUTH™ PURIFYING CLAY MASK & HYDRATING GEL MASK

Terbaru dari barisan produk YOUTH Shaklee; YOUTH Purifying Mask untuk detox kulit wajah dan YOUTH Hydrating Gel Mask untuk melembab dan menambah nutrisi pada wajah anda.

KakNjang dah cuba kedua-duanya. Sangat best! Memang rasa bersih dan kulit wajah kembali lebih lembab lembut dan bermaya.

Kelima: Belian Kombinasi Mana-mana 3 (ShakleeBaby Soothing Lotion atau ShakleeBaby Massage Oil, Dapat PERCUMA beg dan tuala ShakleeBaby

Minyak urut ShakleeBaby ni memang best sapu dan urut kat tapak kaki, perut betis, perut, pendek kata satu badan baby lah. Sangat menenangkan. Bukan baby je tenang, dengan mak mak dia sekali tenang, lebih-lebih lagi bila babynya tenang.

Losyen baby ShakleeBaby pula sangat best dan bau pun lembut je. Mengekalkan lembapan kulit bayi dan melembutkan kulit secara semulajadi.

Untuk maklumat lanjut tentang produk ShakleeBaby, sila baca di sini…

Kelima: Promosi Jom Shaklee!!!

Yang ni yang paling best! Apa yang KakNajng boleh cadangkan ialah, join Shaklee sekarang dengan mana-mana Welcome Set dalam promosi Jom Shaklee ni, anda terus membeli pada harga ahli dengan diskaun tambahan 10% ke atas semua Welcome Set Jom Shaklee. Kemudian baru usha promosi Pertama – kelima di atas tu. Terus membeli pada harga ahli, diskaun ke atas harga ahli!

Best tak best?! Hmmm… Nikmat apa lagi yang hendak didustakan…

Jom tengok apa ada dalam Promosi Jom Shaklee ni! Klik pada gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

Promosi Shaklee Julai 2019 Jom Shaklee

WhatsApp KakNjang di 019 668 6767 atau klik pada ikon di bawah untuk ketahui bagaimana untuk memiliki set Promosi Jom Shaklee 2019 ini. KakNjang akan sediakan plan pemakanan suplemen berkenaan untuk semua pelanggan KakNjang.

WhatsApp KakNjang Sekarang

Konsultasi exclusive percuma untuk semua pelanggan KakNjang. Wasap je bila-bila masa. InSyaaAllah KakNjang jawab secepat mungkin.

Penghantaran percuma untuk pengguna sekitar
Air Keroh, Bukit Katil dan Bukit Beruang.
Pos ke seluruh Malaysia.

Total Page Visits: 539 - Today Page Visits: 1
Julai 8, 2019

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *