ESP Untuk Kehamilan Dan Penyusuan Yang Lebih Sihat!

ESP untuk kehamilan dan penyusuan yang sihat

Energizing Soy Protein (ESP) menyokong kehamilan dan penyusuan yang lebih sihat. ESP mengandungi protein soya berkualiti berasaskan tumbuhan menggalakkan pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat serta menyokong perjalanan penyusuan ibu. Pertumbuhan janin yang lebih sihat Memainkan peranan penting dalam pertumbuhan tisu dan organ bayi(1) kerana protein adalah seperti blok yang membina badan. Adalah penting bagi […]

Read More ESP Untuk Kehamilan Dan Penyusuan Yang Lebih Sihat!

Suplemen Untuk Ibu Mengandung Shaklee

Suplemen untuk ibu mengandung Shaklee membekalkan nutrisi sihat untuk ibu dan anak. Makanan yang dimakan adalah sumber makanan utama bayi yang dikandung. Oleh itu, pilih pemakanan yang sihat untuk anda berdua bagi menggalakkan tumbesaran dan perkembangan bayi anda. Mari kita lihat apakah nutrisi terpenting yang perlu diamalkan oleh ibu yang sedang hamil? 1 – Protein Nutrisi penting […]

Read More Suplemen Untuk Ibu Mengandung Shaklee

Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan Prenatal Set Kod Produk: 00P303 Kehamilan yang sihat dan gembira, pilihan semua. Nutrisi yang baik meningkatkan peluang untuk hamil dan membina asas yang sihat untuk bayi. Set ini melengkapi jurang nutrisi dan menyokong kehamilan yang sihat. Apa ada dalam set kehamilan Shaklee? Rujukan: 1. Folic acid to reduce neonatal mortality from neural tube […]

Read More Set Kehamilan Shaklee

Protein Soya Untuk Wanita Yang Sibuk

Kenapa Pentingnya Protein Soya Untuk Wanita Yang Sibuk? Bila kaum hawa ni dah mula beranak pinak, macam-macam watak kita boleh nampak. Ada masa dia nampak ayu sangat, ada masa tetiba dia dah jadi mak kau hijau!   Kita-kita ni yang mana ‘perempuan’lah memang akan fokus kepada selain diri sendiri. Memang tak de masa nak fokus […]

Read More Protein Soya Untuk Wanita Yang Sibuk

5 Cara Atasi Keletihan Ketika Mengandung

Semasa mengandung, tubuh akan terasa lebih lemah dan tetih dari biasa. Biasanya kita rasa letih terlebih pada awal mengandung – ketika baby mula nak membesar, dan pada penghujung kandungan tersebut asbab membawa berat yang berlebihan dan kedudukan baby yang semakin ke bawah.  Ni kaknjang nak kongsi beberapa tip untuk atasi keletihan ketika mengandung: 1. Minum […]

Read More 5 Cara Atasi Keletihan Ketika Mengandung