GLA dan ESP Sokong Keseimbangan hormon wanita

ESP dan GLA sokong keseimbangan hormon wanita

Untuk capai penuaan sihat, salah satu cara ialah dengan menjaga hormon wanita! GLA dan ESP membekalkan wanita dengan omega-6 dan isoflavone yang memiliki sifat seperti estrogen dapat bantu sokong keseimbangan hormon dan fungsi-fungsi hormon.

Paling complicated when it comes to dealing with women’s mood. Bukan saja-saja nak mengada ok, tapi percayalah…bila datang masa dan ketika itu, ianya tak terkawal. Maafkanlah kami… fahamilah kami.

Penuaan menyebabkan hormon estrogen drop. Banyak sistem tubuh dari segi fizikal dan mental akan terkesan. Osteoporosis mendatang. Panas dalam. Mood swing. Dehydration. Sangat common.

Paling sensitif nak sebut depan wanita… kau dah nak menopause! Hakikat yang sangat payah nak diterima?‍♀️ nak bercerita secara terbuka pun agak susah.

Macam ada seorang sahabat lama KakNjang ada beberapa masalah kewanitaan dan agak buntu mencari cara untuk selesaikannya.

Paling basic KakNjang cadangkan pengambilan ESP dan GLA untuk boost semula estrogen dalam badan. Setidak-tidaknya, emosi kewanitaannya akan lebih stabil sementara tubuh menggunakan pemakanan tambahan tersebut untuk sokong keseimbangan hormon wanita.

ESP dan GLA dapat membantu mengurangkan lompongan estrogen tersebut dan tingkatkan fungsi estrogen dengan lebih baik. Secara tak langsung, wanita akan kembali bersemangat?

ESP dan GLA bantu sokong keseimbangan hormon wanita

Payah nak cerita sini, meh roger KakNjang. Kita sambung kat wasap? 0196686767 

Pengedar Shaklee Melaka 019 668 6767.

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *