Kumpul 35km Dalam Shaklee’s 25th Anniversary Challenge

Azura Abdul - Pengedar Sah Shaklee

Life is meant to be lived; not just survived!

To live our lives, kena sihat. Tapi bila sihat, tak best sihat sorang-sorang. Seboleh mungkin, sekurang-kurangnya, kita nak mereka yang dekat dengan kita sihat bersama-sama. Baru best nak ber-reunion… baru best nak travel sama-sama… nak jalan-jalan cari makan… kan…

Nak sihat, kena jaga 3 perkara:

  1. Pemakanan sihat
  2. Bersenam
  3. Suplemen dengan bijak

Nak sihat, bukan sekadar di mulut. Bukan sekadar sekali buat. Tapi perlu jadikan lifestyle. Kena berubah dari sekarang. Pelan-pelan nanti sihat datang. InSyaaAllah…

Alhamdulillah KakNjang seronok sangat sebenarnya sebab berjaya seret BangNjang Eddy Mat untuk sama-sama commit to Shaklee’s 25th Anniversary Challenge, berlari berjalan sejauh 35km terkumpul dalam bulanNovember ni.

Thanks to Geng Lari #poweredbyShaklee untuk event yang best ni👍🏼

Dia punya semangat tu…baru masuk day 2, dah 11.86km terkumpul🤭 Alhamdulillah.

Bukan 35km je ni; 70km pun kita boleh dapat bang💪

KM larian/jalan dikira 1hb – 30hb Nov 2020.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *