Multivitamin Vita-Lea Shaklee

Vita-Lea | Multivitamin Shaklee | Azura Abdul

Multivitamin Vita-Lea ShakleeVita-Lea® Iron FormulaNutrien Penting untuk Kesihatan OptimumKod Produk: 10131 (120 tablet)Kategori: Keperluan Harian Vita-Lea® adalah formulasi dicipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita. Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk vitamin C, dan Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. Vita-Lea® Iron Formula mengandungi 400mcg asid folik, vitamin B […]

Read More Multivitamin Vita-Lea Shaklee

11 Cara Semulajadi Turunkan Paras Gula Dalam Darah

Turunkan paras gula dalam dara cara semulajadi

Cara terbaik untuk turunkan paras gula dalam darah dengan cepat secara semulajadi adalah dengan mencegah ‘sugar spike’ dari berlaku. Hentikan pengambilan gula putih dan karbo ringkas (tepung putih – kuih muih, nasi, roti putih) yang membebaskan gula ke dalam darah dengan cepat. Gantikan dengan buah-buahan dan sayur-sayuran (juga merupakan sumber gula dan karbohidrat kepada tubuh). […]

Read More 11 Cara Semulajadi Turunkan Paras Gula Dalam Darah

Mandul Boleh Dirawat. Betulkah?

mandul boleh dirawat

Mandul boleh dirawat? Salah siapa kalau sesuatu institusi kekeluargaan itu tidak dikurniakan dengan zuriat? Isteri? Suami? Keturunan? “Aishah mandul mak!! Anak mak ini mandul!!” “Kalau bukan abang Madi yang sanggup memperisterikan Aishah siapa lagi!!” Itu antara dialog dalam siri drama popular Nur 2, yang telah melabuhkan tirainya minggu lalu. Ikuti kupasan ringkas PHM mengenai isu […]

Read More Mandul Boleh Dirawat. Betulkah?

Set Keperluan Harian (Daily Essential Set) Shaklee

Set Keperluan Harian Shaklee

Set Keperluan HarianDaily Essential SetKod Produk: 00P297 Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder, B-Complex with folic acid, Vita-Lea®, OmegaGuard™ dan Sustained Release Vita-C PlusTM. Dengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein setiap hidangan, dan 500mg Vitamin C semula jadi setiap hidangan, pek […]

Read More Set Keperluan Harian (Daily Essential Set) Shaklee

Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Jom tengok apa Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah yang dicadangkan oleh doktor yang dilawatinya!!! Klik gambar untuk pembelian secara online Kak Yang ni baru balik visit doktor…. Doktor rekomen pemakanan tambahan kat dia… Terima kasih doc atas kepercayaan kpd produk Shaklee! Dan seperti biasa kaknjang ni banyak tanya… Panjang lagi kat bawah tu… tak muat skrin 😂😂😂 […]

Read More Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential

  Pernah dengar tak pepatah “Cegah sebelum parah”?   Sementara belum sakit ni, kita topup apa yang perlu.   Supaya nanti jika ter-sakit pun tak de lah nak melarat berminggu-minggu sampai masuk hospital bagai…   Shaklee Daily Essential Set ni dapat membantu anda memelihara kesihatan tubuh InSyaaAllah.   ‪‎VitaLea‬ – membekalkan 28 jenis vitamin dan […]

Read More Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential

Multivitamin – multimineral pertama di dunia – Vitalized Minerals

  Dr. Shaklee opened his first practice in Rockwell City, Iowa in 1915. He spoke to his patients about their diets, which was unusual for the time, and devised detailed nutrition diaries to monitor patient’s progress.   Dr Shaklee’s first product in 1915 was called “Vitalized Minerals” in which he isolated natural compounds from vegetables […]

Read More Multivitamin – multimineral pertama di dunia – Vitalized Minerals
Mac 16, 2016

Satisfied Customer! : : VitaLea

Satisfied customer!   Kadang-kadang kita nak sesuatu result tu, tapi tak berapa nak yakin dengan keberkesanan produk.   Kaknjang tak dak masalah dgn itu semua… sebab kaknjang pun dulu sama; tak yakin dengan semua produk. Lebih-lebih lagi bila produk tu perlu dimakan.    So, walaupun utk boost energy ni kita ada pair dia, Abg Nan […]

Read More Satisfied Customer! : : VitaLea

Energy Booster :: What Shaklee Have To Offer?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.   Energy Booster! Antara isu besar untuk semua yang berada di pertengahan umur… 40 ke atas khususnya.   Dari mana kita dapat tenaga/energy?  Secara fitrahnya kita dapat energy dari MACRONUTRIENT yang kita makan sehari-hari… gabungan Karbohidrat + Protin + Lemak. MACRO sebab kita kena ambik dalam kuantiti yang banyak baru nak dapat hasilnya. […]

Read More Energy Booster :: What Shaklee Have To Offer?
Februari 17, 2016

Ways to Improve Your Energy! Apa Kata Pakar?

Ni kaknjang summarizekan for you all.   Untuk sihat bertenaga melakukan aktiviti di siang hari, ada beberapa supplement yang mampu beri perubahan. Tapi apa pun cuba consult dengan doktor keluarga dahulu sebelum memulakan sesuatu pengambilan supplement.   Untuk supplement, you all boleh cuba Caffeine (coffee or tea), Guarana (herb – juga ada caffeine), Ginseng (herb […]

Read More Ways to Improve Your Energy! Apa Kata Pakar?
Februari 17, 2016