Set Selepas Bersalin (Set Berpantang) Shaklee

Set Berpantang Shaklee

Set Selepas Bersalin Postnatal Set/Set Berpantang Shaklee Kod Produk: 00P304 Dunia menakjubkan seorang ibu! Pilih nutrisi untuk berdua. Anda makan, untuk mereka. Set Berpantang Shaklee Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan anda, membantu anda mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan menyokong kesihatan anda […]

Read More Set Selepas Bersalin (Set Berpantang) Shaklee

Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan Prenatal Set Kod Produk: 00P303 Kehamilan yang sihat dan gembira, pilihan semua. Nutrisi yang baik meningkatkan peluang untuk hamil dan membina asas yang sihat untuk bayi. Set ini melengkapi jurang nutrisi dan menyokong kehamilan yang sihat. Apa ada dalam set kehamilan Shaklee? Rujukan: 1. Folic acid to reduce neonatal mortality from neural tube […]

Read More Set Kehamilan Shaklee

Pemakanan Seimbang Untuk Warga Emas

Warga Emas kekurangan 9 nutrisi berikut

Semakin menua, semakin berkurangan kalori diperlukan. Tambahan pula, setiap apa yang dimakan hendaklah berkhasiat dan melengkapi keperluan nutrisi tubuh warga emas tersebut tanpa berlebihan. Jadi cabarannya di sini adalah untuk menyediakan keperluan pemakanan seimbang untuk warga emas hari ini. Bagaimana untuk melengkapkan keperluan nutrisi bagi warga emas hari ini? Melengkapkan keperluan nutrisi bagi warga emas merupakan […]

Read More Pemakanan Seimbang Untuk Warga Emas

4 Suplemen Bantu Cepat Pulih Sakit Badan Selepas Bersukan

4 suplemen bantu cepat pulih sakit badan selepas bersukan

Kita mungkin dah ada satu set rutin senaman harian atau mingguan yang diikuti untuk memastikan kecerdasan dan kecergasan kita tip top. Tetapi akan ada satu masa di mana kita rasa sakit badan  selepas bersukan, sebab kita terlebih bersukan… kata KakNjang. Betul ke ada istilah terlebih bersukan ni? Apa yang KakNjang maksudkan dengan terlebih bersukan ni? […]

Read More 4 Suplemen Bantu Cepat Pulih Sakit Badan Selepas Bersukan

Set Keperluan Harian (Daily Essential Set) Shaklee

Set Keperluan Harian Shaklee

Set Keperluan Harian Daily Essential Set Kod Produk: 00P297 Tingkatkan pengambilan vitamin dan mineral anda dengan rangkaian produk nutrisi penting Shaklee dan optimumkan kesihatan anda. Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder, B-Complex with folic acid, Vita-Lea®, OmegaGuard™ dan Sustained Release Vita-C PlusTM. Dengan 28 vitamin dan […]

Read More Set Keperluan Harian (Daily Essential Set) Shaklee

B-Complex Shaklee – Tukar makanan kepada tenaga

B-Complex Shaklee

B-Complex Shaklee Lengkap dengan Kesemua Lapan Vitamin B Kod Produk: 10164 (120 tablet) Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan. Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda* Keistimewaan B-Complex Shaklee – Sistem Penyerapan Bioaktif Berpaten Asid Folik, […]

Read More B-Complex Shaklee – Tukar makanan kepada tenaga
Disember 28, 2017

Tag: 11 Comments

Masalah Pedih Hulu Hati (Heartburn) … let’s tackle its root!

Acid Reflux/GERD atau Gastrik? Pedih hulu hati heartburn? Dua-dua sakit dia lebih kurang sama saja. Acid reflux ni jadi bila apa yg kita makan dia backflow semula ke esophagus.    Naik ke atas ke tekak kita.     Kalau GERD dia jadi kat saluran nak masuk perut, gastrik pulak dia dlm perut…most likely bawah sikit […]

Read More Masalah Pedih Hulu Hati (Heartburn) … let’s tackle its root!

Hugs reduce stress!

Kaknjang nak kongsi sikit lagi dengan anda semua. Hugs reduce stress. Pernah dengar tak ni? Terutama bagi mereka yang ada #AnxietyDisorder. Kaknjang ada terbaca kat m.huffpost.com ni. Dia ada bincangkan 7 cara praktikal untuk kurangkan anxiety disorder ni. Satu yang kaknjang paling tertarik is HUGGING!😍😍😍 Did you know that hugs release oxytocin – the love hormone – which counteracts stress […]

Read More Hugs reduce stress!

Basic Set (1) untuk Anxiety Disorder

Me-meow…Saya Tutti. Hobi saya gigit telinga ayah😸😸😸😺😺😺.Ummi kata 3 botol ni untuk #AnxietyDisorder memang best. B-Complex + Ostematrix + Lecithin. Memang set bajet habis nih! Patut le mood ayah baik je… Gigit telinga pun dia tak marah. Ayah balik nanti nak gigit lagi lah😼😼😼 Sape nak? Wasap ummi saya ye! 📲📲📲 0196686767 #MomIsHome #LiveAmazing #theShakleeWay #supplements4Anxiety #Ostematrix #lecithin #BComplex Klik di […]

Read More Basic Set (1) untuk Anxiety Disorder

Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Jom tengok apa Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah yang dicadangkan oleh doktor yang dilawatinya!!! Klik gambar untuk pembelian secara online Kak Yang ni baru balik visit doktor…. Doktor rekomen pemakanan tambahan kat dia… Terima kasih doc atas kepercayaan kpd produk Shaklee! Dan seperti biasa kaknjang ni banyak tanya… Panjang lagi kat bawah tu… tak muat skrin 😂😂😂 […]

Read More Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah