Mandul Boleh Dirawat. Betulkah?

mandul boleh dirawat

Mandul boleh dirawat? Salah siapa kalau sesuatu institusi kekeluargaan itu tidak dikurniakan dengan zuriat? Isteri? Suami? Keturunan? “Aishah mandul mak!! Anak mak ini mandul!!” “Kalau bukan abang Madi yang sanggup memperisterikan Aishah siapa lagi!!” Itu antara dialog dalam siri drama popular Nur 2, yang telah melabuhkan tirainya minggu lalu. Ikuti kupasan ringkas PHM mengenai isu […]

Read More Mandul Boleh Dirawat. Betulkah?

Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Jom tengok apa Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah yang dicadangkan oleh doktor yang dilawatinya!!! Klik gambar untuk pembelian secara online Kak Yang ni baru balik visit doktor…. Doktor rekomen pemakanan tambahan kat dia… Terima kasih doc atas kepercayaan kpd produk Shaklee! Dan seperti biasa kaknjang ni banyak tanya… Panjang lagi kat bawah tu… tak muat skrin 😂😂😂 […]

Read More Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential

  Pernah dengar tak pepatah “Cegah sebelum parah”?   Sementara belum sakit ni, kita topup apa yang perlu.   Supaya nanti jika ter-sakit pun tak de lah nak melarat berminggu-minggu sampai masuk hospital bagai…   Shaklee Daily Essential Set ni dapat membantu anda memelihara kesihatan tubuh InSyaaAllah.   ‪‎VitaLea‬ – membekalkan 28 jenis vitamin dan […]

Read More Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential