Mandul Boleh Dirawat. Betulkah?

mandul boleh dirawat

Mandul boleh dirawat? Salah siapa kalau sesuatu institusi kekeluargaan itu tidak dikurniakan dengan zuriat? Isteri? Suami? Keturunan? “Aishah mandul mak!! Anak mak ini mandul!!” “Kalau bukan abang Madi yang sanggup memperisterikan Aishah siapa lagi!!” Itu antara dialog dalam siri drama popular Nur 2, yang telah melabuhkan tirainya minggu lalu. Ikuti kupasan ringkas PHM mengenai isu […]

Read More Mandul Boleh Dirawat. Betulkah?

Set Selepas Bersalin (Set Berpantang) Shaklee

Set Berpantang Shaklee

Set Selepas Bersalin Postnatal Set/Set Berpantang Shaklee Kod Produk: 00P304 Dunia menakjubkan seorang ibu! Pilih nutrisi untuk berdua. Anda makan, untuk mereka. Set Berpantang Shaklee Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan anda, membantu anda mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan menyokong kesihatan anda […]

Read More Set Selepas Bersalin (Set Berpantang) Shaklee

Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Jom tengok apa Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah yang dicadangkan oleh doktor yang dilawatinya!!! Klik gambar untuk pembelian secara online Kak Yang ni baru balik visit doktor…. Doktor rekomen pemakanan tambahan kat dia… Terima kasih doc atas kepercayaan kpd produk Shaklee! Dan seperti biasa kaknjang ni banyak tanya… Panjang lagi kat bawah tu… tak muat skrin 😂😂😂 […]

Read More Suplemen Untuk Tekanan Darah Rendah

Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential

  Pernah dengar tak pepatah “Cegah sebelum parah”?   Sementara belum sakit ni, kita topup apa yang perlu.   Supaya nanti jika ter-sakit pun tak de lah nak melarat berminggu-minggu sampai masuk hospital bagai…   Shaklee Daily Essential Set ni dapat membantu anda memelihara kesihatan tubuh InSyaaAllah.   ‪‎VitaLea‬ – membekalkan 28 jenis vitamin dan […]

Read More Cegah Sebelum Parah dengan Shaklee Daily Essential