Promosi Shaklee Mei 2019

Promosi Shaklee Mei 2019

Untuk Promosi Shaklee Mei 2019, ada banyak promosi ni! Promosi Shaklee April 2019 dilanjutkan sehingga ke hujung Mei 2019. Boleh semak sini untuk detail… Promosi Youth dan Jom Shaklee masih diteruskan. Memberi ruang dan peluang kepada lebih ramai rakyat Malaysia untuk menikmati hidup yang lebih sihat. Dan bulan ni pula, Shaklee meraikan Ramadan kita dengan […]

Read More Promosi Shaklee Mei 2019

7 Tip Berpuasa Bagi Yang Ada Tekanan Darah Tinggi

Bagi yang ada masalah tekanan darah tinggi (hypertension), anda akan mudah rasa pening dan nak muntah, lebih-lebih lagi tatkala berpuasa. Mungkin akan mengganggu puasa anda bukan? Jangan risau. InSyaaAllah masalah itu boleh kita atasi dengan beberapa tip. Di sini KakNjang nak kongsikan 7 tip berpuasa bagi yang ada tekanan darah tinggi. Manfaat puasa bagi yang […]

Read More 7 Tip Berpuasa Bagi Yang Ada Tekanan Darah Tinggi

Kelebihan Set Berpuasa Shaklee Untuk Puasa Lebih Sempurna

Set Berpuasa Shaklee

Bagi yang hidup sendirian tidak berkeluarga, sarapan dan sahur agak mudah. Namun, bagi mereka yang sudah berkeluarga, punyai anak-anak yang pelbagai karenah, sarapan dan sahur adalah waktu makan yang sangat renyah dan kritikal. Untuk selesaikan masalah, KakNjang cadangkan pengambilan Set Berpuasa Shaklee. Set Berpuasa Untuk Siapa? secara umumnya; setiap individu yang hendak berpuasa kanak-kanak pertama […]

Read More Kelebihan Set Berpuasa Shaklee Untuk Puasa Lebih Sempurna

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal terhidrat sepanjang Ramadan? Sedar tak sedar, hari ni dah masuk Sya’ban 1440. Countdown Ramadan tak sampai 30 hari je lagi dah. Pernah terfikir tak macam mana nak pastikan kita sentiasa terhidrat sepanjang berpuasa? Tapi sebelum tu; ni KakNjang nak tanya. Adik-adik, kakak-kakak, mokcik-mokcik dah habis bayar hutang puasa? Emmm… Cakap pasal puasa ni, perkara […]

Read More Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Performance Drink – Minuman Tenaga Shaklee

Performance Drink - Minuman Tenaga Shaklee

Performance® Natural Orange Menyegarkan dan Menghilangkan Dahaga Kod Produk: 11002 (539 g) Performance drink – minuman tenaga Shaklee. Menguasakan para atlit untuk mengejar impian, dari mula hingga ke akhir. Shaklee Sports Nutrition membantu anda memberikan prestasi terbaik.* Keistimewaan Shaklee Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. Serlahkan prestasi terbaik anda yang kekalkan momentum. Dengan proprietari […]

Read More Performance Drink – Minuman Tenaga Shaklee

Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan : : ESP & Performance Drink!

& Performance Drink ni dedua favourite mak kaknjang. Tapi bila masuk bulan posa ni, favourite dia terlebih ke Performance drink. Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan. Performance Drink ni kaknjang dah bagi mak 2 cannister before start puasa hari tu.  Awat banyak sangat kaknjang… mak komplen… hari tu lah…😁 Semalam mak called…  …Njang! Ayaq basikal habih dah […]

Read More Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan : : ESP & Performance Drink!

Health Shield – Set Pelindung Kesihatan

Sekarang ni musim orang sakit. Perlu ada pelindung kesihatan.   Dlm group whatsapp mana-mana pun mesti ada cerita pasal org sakit.   Kalau anda ditakdirkan kena jaga orang yang jatuh sakit, KakNjang highly recommend anda bekalkan diri dengan Nutriferon + VitaC + performance drink.  Bagaimana set pelindung kesihatan ini melindungi anda? Nutriferon: Bertindak sebagai penggera […]

Read More Health Shield – Set Pelindung Kesihatan

Double-Double Energy Booster!!!

Energy Booster! Panas-panas ni…. baru balik merempit round ke berapa entah, dah lupa kaknjang!   Hilang ingatan sat 😥😥😥 dehydrated la nih!😂😂😂   Jom pekena ni dulu….   Performance Drink + Cinch Tea + ais ketul 7-9 butir   Pergh…..   Performance Drink – bekalkan electrolytes utk tubuh, bantu topup apa yg hilang masa tengah […]

Read More Double-Double Energy Booster!!!

Gout! Sakit mencucuk-cucuk

Kawan kaknjang ramai kena gout di usia muda sampailah ke usia lanjut.   Biasa sangat dengar sekarang Gout ni.   Dari cerita mereka katanya sangat sakit mencucuk-cucuk.   Allah…! Harap bersabarlah buat mereka yang ada Gout.   Antara faktornya adalah kandungan asid urik yang tinggi!   Jadi bagaimana Shaklee boleh bantu?   Ini 3 caranya […]

Read More Gout! Sakit mencucuk-cucuk

Energy Booster : : Water!

Dehydration – kekurangan air dalam badan; boleh menyebabkan kita keletihan, penat, tak bermaya dan mengantuk. Tak perlulah terlalu mengikutkan rules 8 glass per day; tetapi memadai dengan memastikan anda minum air yang cukup to keep your body well hydrated. How to know that you are drinking enough water? Simple! You don’t feel thirsty and your […]

Read More Energy Booster : : Water!
Februari 24, 2016