Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Kekal terhidrat sepanjang Ramadan? Sedar tak sedar, hari ni dah masuk Sya’ban 1440. Countdown Ramadan tak sampai 30 hari je lagi dah. Pernah terfikir tak macam mana nak pastikan kita sentiasa terhidrat sepanjang berpuasa?

Tapi sebelum tu; ni KakNjang nak tanya. Adik-adik, kakak-kakak, mokcik-mokcik dah habis bayar hutang puasa? Emmm…

Cakap pasal puasa ni, perkara paling penting ialah untuk kita pastikan sel-sel tubuh kekal terhidrat. Kerana sel-sel yang ternyah hidrat tidak mampu untuk menghasilkan tenaga untuk tubuh.

Siapa yang sangat terkesan dengan permasalahan hidrasi di bulan puasa ini?

  • ibu-ibu menyusu/mengandung
  • warga tua
  • kanak-kanak
  • pekerja buruh / mereka bekerja di luar ketika siang hari

Bagaimana untuk pastikan tubuh kekal terhidrat sepanjang hari berpuasa, sepanjang Ramadan?

Performance drink! PD. Dengan gabungan proprietari OPTY-LYTE, campuran elektrolit dan karbohidrat bagi memastikan tubuh kekal terhidrat dan mampu menghasilkan tenaga.

Kekal Terhidrat Sepanjang Ramadan

Sekarang ni kita ada PD perisa oren. Nanti bulan May 2019, Shaklee akan lancarkan PD berperisa Lemon Lime.

PerformanceDrink_Kekal Terhidrat
Performance Drink Lemon-Lime

Pergh!!! Memang segar bugar semua pergi terawih nanti.

Anda semua boleh wasap KakNjang terus untuk order Performance Drink dan rasa sendiri kesegarannya.

AzuraAbdul.com – Penuaan Sihat Bermula Sekarang
019 668 6767

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *