Minum ESP Selepas Berkebun!

Minum ESP selepas bersukan

Nak cerita pasal minum ESP selepas berkebun. Boleh juga minum ESP selepas bersukan. Tapi topik hari ni kita nak cerita minum ESP selepas berkebun. Pagi-pagi lagi KakNjang pergi jengok MyGym yang dah lama terbiar, penuh semak samunšŸ¤¦ā€ā™€ļø Selesaikan mana yang sempat dulu sebab matahari lebih pantas mencanak berbanding KakNjang yang agak perlahan nih heheheā€¦ dah […]

Read More Minum ESP Selepas Berkebun!

Air Penyegar Green Apple – Celery Versi Azura Abdul!

Green Juicing Apple Celery

Air penyegar ni, kalau dari namanya, memang sepatutnya hendaklah sesuatu yang menyegarkan lah kan? Apa aku cakap ni daaa… Hmmm, KakNjang kalau tak membebel tak sah. Sorry huhuhu. Tapi gambar tu senget lah… masih belum pandai pegang prop dan telefon serentak untuk selfie. Sigh… Straight to the point! Refreshment KakNjang hari ni ialah air gabungan […]

Read More Air Penyegar Green Apple – Celery Versi Azura Abdul!

Jus Hijau Untuk Penuaan Sihat.

Jus hijau untuk penuaan yang sihat. Green juicingĀ atau penyediaan jus hijau adalah satu cara mudah untuk kita dapatkan pelbagai antioksida terbaik untuk tubuh. Antioksida adalah penting untuk penuaan sihat. Sesetengah orang mengamalkan jus hijau untuk diet. Secara amnya green leafy veggies ni high in ABCEK iron manganese dan calcium. Sangat sesuai untuk mereka yang mengalami […]

Read More Jus Hijau Untuk Penuaan Sihat.