Puasa Lebih Sempurna Dengan Shaklee

Set Berpuasa Shaklee - Puasa lebih sempurna

Assalamualaikum semua. Hari ni KakNjang nak kongsi sedikit bagaimana nak jadikan puasa lebih sempurna. Lebih bertenaga. Lebih ceria. Dapat bertahan sehingga ke waktu Maghrib tanpa episod memilukan.

Tapi sebelum tu, KakNjang nak tanya ni. Adik-adik, kakak-kakak, mokcik-mokcik semua dah mula ganti puasa?

Kalau dah habis, bagus. Korang terbaik! Kalau belum, tentu ada sebab musabab you all tu kan?

Sakit perut, perut tak selesa lah… 

Gastrik tak boleh nak tahan sampai ke petang lah…

Tak bertenaga nanti terkelepek tak sempat Asar lah…

Nanti boss marah kalau tertidur kat ofis lah…

Banyak je alasannya tu kan?

Ni KakNjang nak bagi satu tip. Puasa dengan Shaklee. InSyaaAllah selesa dan bertenaga tahan hingga ke petang.

Ini cadangan Set Berpuasa Shaklee untuk anda semua.

Beli secara online

Nak kena rasa sendirilah baru boleh tau macam mana effect dia. KakNjang dah rasa lama dah ni yang nak share dengan you all pulak.

Agak-agak lah; macam mana KakNjang masih boleh berZumba jam 6:30pm?

Jom. Order Set Berpuasa dengan KakNjang.

AzuraAbdul.com
019 668 6767

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *