Set Tenaga Untuk Kehidupan – Double Vivix Shaklee!

Tenaga untuk kehidupan

Set Tenaga Untuk Kehidupan Energy For Life Set Kod Produk: 00P298 Kini semua orang boleh menjalani kehidupan yang sihat, cergas dan bertenaga. Nutrisi untuk kehidupan yang lebih ceria, sentiasa bertenaga sepanjang hari, tanpa mengira usia. Rasa lebih muda, sihat, penuh bertenaga dan cergas! Set Tenaga Untuk Kehidupan ini terdiri daripada: 2 botol Vivix 2 keping […]

Read More Set Tenaga Untuk Kehidupan – Double Vivix Shaklee!

7 Suplemen Penting Untuk Kesihatan Warga Tua

Kenapa suplemen penting untuk kesihatan warga tua? Keperluan nutrisi terbaik seeloknya datang dari pemakanan harian kita. Namun begitu terdapat beberapa sebab yang menidakkan kenyataan tersebut untuk warga tua. Antaranya ialah: Warga tua kurang memasak berbanding ketika mereka muda dahulu. Gangguan metabolik di kalangan warga tua, menyebabkan kurang selera makan. Keadaan kesihatan gigi dan gusi di […]

Read More 7 Suplemen Penting Untuk Kesihatan Warga Tua

Meal Shakes Shaklee Makanan Sedap Di Mana Sahaja

Meal Shakes Shaklee - Makanan sedap di mana sahaja

Meal Shakes Shaklee Makanan Lazat Di Mana-Mana Sahaja Kod Produk: 11001 (544 g) Serlahkan potensi si manja anda Apapun si manja lakukan, yakinlah bahawa Shaklee menyediakan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh si manja anda untuk membesar. Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanak-kanak, remaja dan […]

Read More Meal Shakes Shaklee Makanan Sedap Di Mana Sahaja

Vita-Lea for Children, Multivitamin Kunyah Untuk Kanak-kanak

Vita-Lea for Children, multivitamin kunyah untuk kanak-kanak. Multivitamin Kanak-kanak yang Enak Kod Produk: 11005 (60 tablet) Serlahkan potensi si manja anda Apapun si manja lakukan, yakinlah bahawa Shaklee menyediakan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh si manja anda untuk membesar. Si manja anda yang sedang membesar memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk kesihatan dan tumbesaran […]

Read More Vita-Lea for Children, Multivitamin Kunyah Untuk Kanak-kanak

Kepentingan Vitamin C Untuk Kesihatan Warga Tua

Kepentingan Vitamin C untuk Kesihatan Warga Tua

Dalam hal penjagaan warga tua, pengambilan vitamin dan mineral yang mencukupi adalah sangat penting untuk kesihatan dan kesejahteraan hidup mereka. Kekurangan vitamin di kalangan warga tua boleh berlaku atas banyak sebab termasuklah: Terlepas waktu makan, kehilangan selera makan. Pengambilan ubat-ubatan hospital yang boleh mengganggu serapan vitamin. Masalah penyakit tertentu. Satu-satu vitamin yang sangat penting dan […]

Read More Kepentingan Vitamin C Untuk Kesihatan Warga Tua

Mak Hilang Sakit Lutut; Anak Lega! Testimoni AJHT Shaklee

Mak hilang sakit lutut, anak lega.

Hari ni KakNjang nak kongsi dengan anda semua Testimoni AJHT Shaklee. Bila mak inginkan sesuatu, adalah menjadi tanggungjawab kita sebagai anak untuk tunaikan permintaan mak tu. Macam ada seorang anak ni yang pernah KakNjang ceritakan hari tu, mak dia nak sangat makan AJHT. Bila sebut je pasal sakit lutut, maknya akan sebut AJHT. Baca kisahnya […]

Read More Mak Hilang Sakit Lutut; Anak Lega! Testimoni AJHT Shaklee

Zinc Plus Shaklee: Tambahkan Zinc Dalam Kehidupan Harian Anda

Zinc Plus Shaklee

Tambahkan Zinc dalam kehidupan harian anda! Zinc tu apa? Sebelum ni Shaklee Malaysia ada Zinc Complex. Setelah beberapa tahun ‘berehat’, Zinc Complex kini kembali dengan formulasi lebih hebat sebagai Zinc Plus Shaklee. Ramai yang tunggu come back produk ni. Jom kita tengok kenapa. Apa itu ZINC? Mineral surih penting Mengaktifkan lebih dari 200 enzim dalam […]

Read More Zinc Plus Shaklee: Tambahkan Zinc Dalam Kehidupan Harian Anda

AJHT Hilangkan Sakit Lutut. Mak Teringin Nak Makan AJHT Balik.

AJHT hilangkan sakit lutut

AJHT hilangkan sakit lutut dan sendi. Hanya yang dah pernah amalkan AJHT ni sahaja yang tahu nak bezakan keberkesanan glucosamine Shaklee ini berbanding jenama lain. Kadang-kadang tu KakNjang rasa macam selfish. Bila ada benda bagus, KakNjang simpan sendiri. Berat sangat rasa nak share dengan orang. Bila terbaca satu posting doktor ni bahawa dia sharing bukan […]

Read More AJHT Hilangkan Sakit Lutut. Mak Teringin Nak Makan AJHT Balik.

Vitamin C Kunyah: Chewable-C Plus Dari Shaklee

Vitamin C Kunyah dari Shaklee Chewable-C Plus™ Meningkatkan Fungsi Badan Kod Produk:10621 (90 tablet) Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk kesihatan dan kesejahteraan secara menyeluruh. Vitamin C memainkan peranan penting dalam menyokong kesihatan keseluruhan termasuk kesihatan gigi, gusi dan secara umumya, semua yang membentuk tubuh anda. Vitamin C kunyah Chewable-C […]

Read More Vitamin C Kunyah: Chewable-C Plus Dari Shaklee

Performance Drink – Minuman Tenaga Shaklee

Performance Drink - Minuman Tenaga Shaklee

Performance® Natural Orange Menyegarkan dan Menghilangkan Dahaga Kod Produk: 11002 (539 g) Performance drink – minuman tenaga Shaklee. Menguasakan para atlit untuk mengejar impian, dari mula hingga ke akhir. Shaklee Sports Nutrition membantu anda memberikan prestasi terbaik.* Keistimewaan Shaklee Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. Serlahkan prestasi terbaik anda yang kekalkan momentum. Dengan proprietari […]

Read More Performance Drink – Minuman Tenaga Shaklee