Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan : : ESP & Performance Drink!

& Performance Drink ni dedua favourite mak kaknjang. Tapi bila masuk bulan posa ni, favourite dia terlebih ke Performance drink. Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan.

Performance Drink ni kaknjang dah bagi mak 2 cannister before start puasa hari tu. 

Awat banyak sangat kaknjang… mak komplen… hari tu lah…😁

Semalam mak called… 

…Njang! Ayaq basikal habih dah satu bekaih. Ni mak buka hat last ni…!

Ya mak. Cek tau… pasai tu hari tu cek bagi siap-siap 2 bekas. Nanti cek bagi habuan posa nam pulak na…🤓.

Air Berbuka ala ShakleeMak kaknjang memang suka ayaq basikal dia ni. Time bukak posa mesti ada tembikai blend dgn ayaq basikal…

Terawih 20 + 3 memang mak tak dak masalah. Alhamdulillah. ESP dan Performance Drink ni sememangnya sangat membantu sebagai Minuman Tenaga Di Bulan Ramadhan.

Memang nampak energy level dia banyak maintain… at her age of 72 (year 2017), kalah semua anak menantu lain🙈🙈🙈

Nak join cergas macam mak kaknjang?

Or nak bagi mak-mak you all lebih cergas bertenaga di bulan Ramadhan dan bulan-bulan berikutnya?

Jom pakat beli #PerformanceDrink untuk insan2 tersayang anda.

Wasap kaknjang cepat!
.🤳019 668 6767🤳.
.🤳019 668 6767🤳.
.🤳019 668 6767🤳.

AzuraAbdul.com – Penuaan Sihat Bermula Sekarang!

  • Tinggalkan Balasan

    Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *