Smoothie Pic Dan Kulit Kayu Manis| Azura Abdul

Resepi Shaklee sedap

Sangat berkhasiat dan sesuai untuk dijadikan sebagai meal replacement, pemakanan gantian. Berikut adalah resepi Shaklee ringkas sihat berkhasiat untuk anda cuba. Apa yang anda perlukan: 2 scoop Cinch Shake Mix perisa Vanilla (atau perisa lain (choco/latte) yang anda gemari) 1/2 buah pic yang masak ranum 1/2 cawan bayam (jika ada. tak de pun ok) 1/4 […]

Read More Smoothie Pic Dan Kulit Kayu Manis| Azura Abdul

Daging Masak Kicap KakNjang Style!

Lebihkan sayur!

Daging masak kicap memang menjadi kegemaran seisi rumah KakNjang. Kena pulak sekarang ni baru lepas Hari Raya Haji, memang banyak le stok daging kat dalam peti tu. Hmmm… apa lagi… Daging korban masak kicap lah jawabnya!!!! Jgn marah ye… (ayam or) daging masak kicap KakNjang memang banyak sayur.  Wajib ada carrot and tomato sebab both […]

Read More Daging Masak Kicap KakNjang Style!
Ogos 28, 2018

Tag:, ,