Cadangan Suplemen Ketika Tempoh Pemulihan

ESP selepas bersukan

Menyokong misi #kttshaklee KORANG TAHU TAK? Kebaikan dikongsi bersama!   Kan kaknjang ada cakap, no pain no gain… Now, the pain part tu sebenarnya sebahagian dari proses pembentukan otot yang sihat. Bila ada pain, kenalah ada recovery periodnya. Otot yang tercedera tu kita kena rehatkan supaya tidak berlaku kecederaan yg lebih teruk   Di samping […]

Read More Cadangan Suplemen Ketika Tempoh Pemulihan

No Pain, No Gain!

Menyokong misi #kttshaklee KORANG TAHU TAK?   Kebaikan dikongsi bersama!   Bila beriadhah or berkebun or berbasikal or bertreadmill,  tak kira lah apa pun aktivitinya, bila dah mula berpeluh jgn berhenti, teruskan beriadhah sikit lagi ….    Bila dah mula berpeluh, tandanya pembakaran lemak dan kalori baru nak mula…     Aktiviti ringan seperti ini, once […]

Read More No Pain, No Gain!
Oktober 4, 2015

3 Comments

Belajar Kira Pengambilan Kalori Harian Anda Dengan KakNjang

Assalamualaikum family and friends. Hari ni kita akan belajar Kira Pengambilan Kalori Harian! Senang je. Jangan risau.   KakNjang memang pantang bila mai bab-bab fitness, wellness ni semua.  My mission pun, untuk yang belum perasan, is HEALTHY AGING.  KakNjang menjemput anda semua untuk AGE GRACEFULLY dengan KakNjang.   Bila semua pakat sama-sama jaga tahap kesihatan […]

Read More Belajar Kira Pengambilan Kalori Harian Anda Dengan KakNjang