Ikhtiar Kurangkan Gula Dalam Darah Dengan VIVIX

Ikhtiar kurangkan gula dalam darah dengan VIVIX Shaklee membuahkan hasil. Lega Ja… Mak kepada Ja ni dah lama dah ada kencing manis. Reading 20++ tak pernah turun bawah 10. Ambil ubat kencing manis, gula turun 15-18 sahaja.   Makan minum – cerewet 😂Memang payah… Bila kaki si ibu dah ada gangrene; semua dah panik. Warded sekejap. […]

Read More Ikhtiar Kurangkan Gula Dalam Darah Dengan VIVIX

Nak Demam? Telan Nutriferon Shaklee!

KakNjang nak cerita, kalau nak demam telan nutriferon Shaklee! Dah masuk kotak kedua…. masih belum tau the right way to open this thing…   Kecoh la kaknjang ni. Org lain dah bertahun makan ni….   Itu la pasal. Dah bertahun berShaklee baru nak ambik nutriferon.    Rugi… rugi… Dulu kalau sorang anak demam, get ready […]

Read More Nak Demam? Telan Nutriferon Shaklee!

Anugerah Syawal! Set Kesihatan Tulang Dan Sendi

Assalamualaikum family and friends.   Dalam kemeriahan dan kesibukan dan ketidak menangan tangan untuk itu dan ini dek penangan Syawal… kaknjang sempatkan juga untuk mencoretkan sedikit kenangan manis Aidilfitri tempoh hari.   Firstly… it’s my birthday 😉   Secondly…1st Syawal tarikh kelahiran my second daughter, angah!   Thirdly… dapat peluang menziarahi Mak Su Som yang […]

Read More Anugerah Syawal! Set Kesihatan Tulang Dan Sendi

Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Untuk warga emas; perut adalah masalah utama! Angin tak lepas, kentot tak lepas, sendawa tak lepas; itu semua berpunca dari perut. Jom KakNjang nak story sikit. Once upon a time… Mak dah balik kampung. 😭😭😭 Masa mak kat sini tempoh hari, abang mak dtg bertandang. Tanpa kaknjang sedar, mak dah bancuh favourite drink dia utk pak […]

Read More Selesaikan Masalah Angin Tak Lepas!

Bye Bye Cherry-Berry!!! Suplemen Untuk Cirit-Birit

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari ni KakNjang nak cerita pasal suplemen untuk cirit-birit yang tak berkesudahan. Semua suka Jalan-jalan Cari Makan bukan? Bukan yang kat TV tu… ni aktiviti santai bersama keluarga keluar makan-makan kat tempat-tempat belum pernah cuba makan.  Saya dan keluarga pun suka. Pengalaman…   Sama lah dengan kisah rakan sekerja ipar saya […]

Read More Bye Bye Cherry-Berry!!! Suplemen Untuk Cirit-Birit

Kisahnye…: Part 2 – Testimoni OmegaGuard Shaklee.

Kenapa ANAK anda perlu ambil OMEGA GUARD? # Anak Batuk Berkahak # Puan Yeen Maszlee : “Semalam anak saya demam, batuk dan selsema. Saya degil tak nak bagi ubat so saya kasi 2 biji OmegaGuard dan 4 biji Vitamin C. Dari dok demam, dia dah tak demam. Pastu bangun pagi esoknya, terkeluar segumpal kahak kuning…” […]

Read More Kisahnye…: Part 2 – Testimoni OmegaGuard Shaklee.